ERA Park sarbatoreste 2 ani

  • 17.03.11
  • 641

Pentru ca se implinesc doi ani de la inaugurare, ERA Park sarbatoreste alaturi de toti vizitatorii sai intr-un weekend plin de evenimente si le ofera numeroase ocazii de distractie si rasfat. De vineri si pana duminica toate doamnele si domnisoarele vor putea vizita Beauty and Wellenss Show, primul targ de profil din Bihor, iar sambata pe 19 martie, indragita Paula Seling va intra in ERA Spectacolelor cu un recital memorabil.

Concert aniversar Paula Seling la ERA Park
Sarbatorind doi ani de existenta, ERA Park continua seria de concerte cu care i-a obisnuit pe oradeni, cu un show sustinut de Paula Seling. Recent declarata cea mai buna artista a anului 2010 in cadrul Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, interpreta va urca pe scena de la ERA sambata, pe 19 martie, incepand cu ora 18:00. In show-ul sau de aproape o ora indragita artista va interpreta melodiile care i-au adus aprecierea fanilor: “Ploaie in luna lui Marte” sau “Timpul”, dar si piesa cu care a cucerit locul 3 la Eurovision in 2010 – “Playing with fire”. Dupa concertul care va incalzi inimile tuturor celor prezenti, artista va ramane alaturi de fani pentru o sesiune de autografe. In deschiderea artistei vor pasi pe scena de la ERA Park mai multi artisti oradeni care vor pregati publicul pentru reprezentatia Paulei.

Beauty and Wellness Show la ERA Park
Weekendul de sarbatoare le va aduce oradenilor si Beauty and Wellness Show, primul targ din Bihor de fitness, wellness, spa, frumusete si ingrijire corporala, organizat in colaborare cu Professional Advertising and Events. De vineri, 18 martie si pana sambata, 20 martie, cei mai importanti producatori si distributori de produse si cele mai cunoscute saloane din oras vor fi prezenti la ERA Park pentru a le oferi tuturor doamnelor si domnisoarelor informatii complete despre frumusete, sanatate, ingrijire corporala si relaxare. De asemenea, de-a lungul celor doua zile vor avea loc numeroase evenimente, printre care: demostratii si concursuri de fitness (spinning, aerobic etc), concursuri tematice (culturism, forta si rezistenta etc), diagnosticari, testari si consultatii. In plus, toti vizitatorii targului se vor putea bucura de promotii si cupoane de reducere oferite de catre expozanti.

Si hypermarketul Carrefour s-a pregatit pentru aniversarea de 2 ani si isi asteapta clientii cu preturi mici si cu sanse mari de a castiga unul dintre premiile atractive puse in joc: un cuptor cu microunde, o camera foto, o bicicleta, un televizor sau o masina de spalat.


ERA Shopping Park
este cel mai mare proiect comercial dezvoltat in Oradea, la finalizarea sa urmand sa beneficieze de o suprafata construita de aproximativ 78.000 mp cu o suprafata inchiriabila de 62.500 mp. Proiectul este format dintr-o galerie comerciala de 7.500 mp NLA si peste 40 de magazine, avand ca ancore solide hypermarket-ul Carrefour (15.100 mp NLA), Bricostore DIY (9.592 mp NLA) si Altex Megastore (3.192 mp NLA) – deschise din 2009, plus, in viitor, Mobexpert (8.000 mp NLA) si Cinema City (3.000 mp NLA). Cu peste 70 de magazine in oferta, Mall-ul este programat pentru deschidere in toamna 2011. Parcarea exterioara ofera peste 2.000 de locuri.