Etienne De Crecy la Bucuresti

  • 09.10.08
  • 455

Artistul francez Etienne De Crecy - recunoscut la nivel mondial pentru unul dintre cele mai tehnologice show-uri din lume- va concerta la Bucuresti.

Spectacolul live de sunet, lumini si muzica va avea loc la Baneasa Shopping City, duminica, 12 octombrie, incepand cu ora 18.30.

Show-ul lui Etienne de Crecy este un “fusion” de muzica electronica live si imagini spectaculoase realizate cu ajutorul unui cub masiv de 6 metri inaltime construit special pentru el.
Interactiunea dintre arhitectura, imagine si sunet creeaza un spectacol care da impresia intrarii intr-o alta lume, o lume a tehnologiei, aflata la granita dintre realitate si virtual.

Muzica realizata de Etienne de Crecy este cu siguranta muzica viitorului, datorita sunetului, tehnologiei si scenografiei folosite.


Etienne de Crecy, insotit de alti doi artisti- Alex Gopher si Julien Delfaud- a facut inconjurul lumii timp de 3 ani facand spectacol in cadrul unor festivaluri faimoase: Bennicassim, Creamfields Andalucia, Rock Werchter, I Love Techno, Roskilde, Melt etc.