Expo Ideal Mariaj: Pas cu pas catre o nunta de vis!

  • 29.01.09
  • 453

EXPO IDEAL MARIAJ, cel mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca, organizat pe o suprafata de peste 6.000 mp, isi va deschide portile in perioada 30-31 ianuarie - 01 februarie 2009, in pavilioanele 14 si 15 din cadrul Complexului Expozitional Romexpo.  

Organizata de revista Ideal Mariaj, expozitia se afla deja la cea de-a patra editie si isi propune sa ofere solutii complete pentru ca ziua nuntii sa fie transformata intr-un eveniment de vis si organizarea acesteia sa beneficieze de optiunea de a alege dintre cele mai bune agentii specializate in domeniu.

Evenimentul se adreseaza atat viitorilor miri, persoanelor implicate in organizarea unei nunti, cat si oamenilor de afaceri cu interes in industrie.

Cei care vor trece pragul Expo Ideal Mariaj vor putea afla care sunt ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa si costume de mire, bijuterii, machiaj si coafura, invitatii si marturii, aranjamente florale, cadouri, destinatii pentru luna de miere. Nu vor lipsi agentii organizatoare, case de productie audio & video, companii de inchirieri limuzine, agentii de turism si scoli de dans.

Pentru cele trei zile ale expozitiei, organizatorii au pregatit un program special, care va cuprinde prezentari de moda cu cele mai spectaculoase creatii vestimentare apartinand unor cunoscuti creatori de moda din Romania, demonstratii de machiaj si dans sportiv, mini-concerte, intrucat dincolo de stresul si eforturile din spatele organizarii, nunta este un prilej al manifestarii dragostei, frumosului si bucuriei.

In trei zile de targ, un cuplu poate rezolva mai mult de jumatate din organizarea nuntii.

Pentru ca, impreuna, sa pornim “Pas cu pas spre nunta ta”.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment, accesati www.expoidealmariaj.ro