Fashion: 5 combinatii super trendy

  • 26.10.07
  • 1480

Regulile sunt facute pentru a fi incalcate, motiv pentru care iti prezentam 5 combinatii soc, care vor atrage cu siguranta privirile.

Rochie fara bretele cu tricou, maiou, sau camasa

Rochiile fara bretele erau rezervate tinutelor de seara. In combinatie cu camasi elegante, tricouri si chiar maiouri ele pot deveni tinute office, classy sau casual. Super hot sunt rochiile din jeans, rochiile negre sau cele cu imprimeuri florale. In al treilea caz, este recomandabil ca bluza/ camasa sa aiba culoarea dominanta a rochiei fara bretele.

Centura cu rochii bufante

Curelele ce ne pun in evidenta talia au inceput sa faca furori inca din sezoanele trecute, dar acum se poarta centurile cat mai groase. Chiar daca nu ai talie de viespe, acum iti poti completa tinutele cu centuri late.

Bratari tip catusa cu tinute classy

Rochiile de seara ale vedetelor reclama de obicei bijuterii din materiale pretioase decorate cu pietre cel putin la fel de pretioase. De data aceasta, moda pe covorul rosu a impus asortarea tinutelor sofisticate cu bratari negre tip catusa. Contrastul este evident, iar cele doua stiluri - elegant si punk - se pun in evidenta reciproc.

Esarfe foarte colorate

Griul este una dintre culorile cheie ale sezonului, dar primul cuvant cu care asociezi aceasta culoare este “monotonie”. Griul se asorteaza relativ greu si cel mai des il intalnim in combinatie cu negru. Poti sa iti inveselesti tinutele gri cu un sal XXL foarte foarte colorat.

Jeansi cu poseta galbena

Chiar daca tendintele noului sezon ne impun sa ne asortam accesoriile cu incaltamintea, avem o portita de libertate: poseta galbena poate fi folosita in orice combinatie. Recomandarea noastra este sa o asortezi unei tinute casual si mai ales la jeansi.