Fii chiar tu chipul NIVEA!

  • 04.08.11
  • 544

NIVEA iti ofera sansa de a face parte din echipa NIVEA, in cadrul campaniei Facebook „Tu intrebi, NIVEA raspunde”. Daca vrei sa fii chipul NIVEA sau ai o prietena care iubeste acest brand, va invitam sa participati la concursul „Fii chiar tu chipul NIVEA”, care se desfasoara in perioada 29 iulie – 3 august! Castigatoarea va aparea intr-un spot NIVEA difuzat exclusiv pe Facebook, a carei tema va fi aleasa chiar de fanii paginii Nivea Romania de pe Facebook.

Intr-o prima etapa, participantele se vor putea inscrie la concurs, in intervalul 29 iulie – 3 august, trimitand un e-mail la adresa contact@castingnivea.ro, cu raspunsul la intrebarea „De ce crezi ca esti potrivita sa fii chiar tu chipul Nivea?”, alaturi de o poza recenta cu participanta, avand in mana produsul NIVEA preferat.

Dupa alegerea finalistelor, echipa NIVEA se va intalni cu acestea, castigatoarea urmand sa fie selectata in urma unui scurt interviu. Selectia va avea la baza pozele trimise si raspunsurile la intrebarea „De ce crezi ca esti potrivita sa fii chiar tu chipul Nivea?” iar castigatoarea concursului va aparea intr-un spot care va fi publicat exclusiv pe pagina de Facebook Nivea Romania.

Subiectul spotului va fi ales printr-un sondaj de opinie realizat pe pagina de Facebook Nivea Romania, utilizatorii avand posibilitatea de a vota topicul preferat.

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit pe www.castingnivea.ro/regulament.