Foarte informativ! Ce sa faci daca te bat pantofii

  • 30.04.15
  • 2229

Ca mari iubitoare de pantofi cum speram ca sunteti, suntem sigure ca si voua vi s-a intamplat sa mergeti la shopping, sa vedeti o pereche de pantofi, sa va indragostiti pe loc de ea, dar cand vreti sa-i probati apare dezamagirea ca nu se potrivesc perfect pe piciorul vostru, si cu toate astea ii cumparati, chiar daca va sunt putin stramti.

Din diverse motive pantofii, de cele mai multe ori din motive de calitate a materialului din care sunt facuti, pantofii ne fac rani in anumite zone ale piciorului. Se intampla adesea ca pantofii favoriti sa-ti creeze astfel de probleme si nu vrei nici in ruptul capului sa renunti la ei si suporti orice durere atunci cand ii porti. 

Pentru ca ne dorim ca toate femeile sa se bucure de pantofii pe care ii porta si sa fie fericite cu ei, va prezentam acest truc simplu, dar de mare ajutor, de incercat atunci cand pantofii sunt prea mici sau provoaca rani. Ce aveti de facut este foarte simplu: umpleti doua pungi cu apa, plasati-le in pantofi, iar apoi bagati pantofii in congelator. A doua zi cand va veti pregati sa iesiti din casa, pantofii se vor potrivi perfect piciorului vostru.

 Incercati-l cand ajungeti acasa si multumiti-ne maine dimineata cand veti purta din nou pantofii perferati