Forever Active Boost – singurul produs din Romania care ofera o doza dubla de energie

  • 30.03.11
  • 553
Forever Living Products Romania lanseaza un produs unic si inovator pentru piata bauturilor energizante: noul Forever Active Boost (FAB) care, gratie combinatiei de ingrediente naturale, asigura o doza dubla de energie: una imediata si una pe termen lung.

Forever a inventat Active Boost pentru a-i sprijini pe toti cei care se confrunta cu responsabilitati multiple la serviciu dar si acasa, examene stresante, intalniri peste intalniri, activitati fizice sustinute, seri lungi de distractie in oras si cauta surse suplimentare de energie.

Ce il face pe FAB diferit de celelalte produse deja existente pe piata?

Spre deosebire de celelate bauturi energizante de pe piata, Forever Active Boost este imbogatit cu gel stabilizat de Aloe vera, extract de Guarana, Ginseng si Schisandra chinensis - ultimele doua alcatuind un amestec brevetat de plante adaptogene, realizat pe baza tehnologiei ADX7 (care a sprijinit olimpicii rusi in castigarea a peste 130 de medalii olimpice).
Extractul de Guarana asigura energie instantanee iar folosirea tehnologiei ADX7 face ca FAB sa aiba un efect revigorant pe parcursul intregii zile.

„Forever Active Boost a fost creat pentru a raspunde nevoii consumatorilor de a face fata stilului de viata modern, alert si in permanenta sub presiunea timpului. Suntem increzatori in succesul acestui produs pe piata din Romania, lucru confirmat si de interesul si entuziasmul manifestate de distribuitorii nostri la evenimentul de lansare” a declarat Dora Szocs – Director General Forever Living Products Romania.

Forever Active Boost este o bautura racoritoare energizanta disponibila in Romania de la finalul lunii martie 2011, care poate fi comandata prin intermediul retelei de distribuitori Forever Living Products.

Forever Active Boost este comercializat la doza de 250 ml sau in baxuri de cate 12 doze de 250 ml.

Pentru un plus de savoare, se recomanda consumarea Forever Active Boost dupa ce a fost pastrat la rece.

***
Despre Forever Living Products
Cu peste 10 milioane de distribuitori in mai mult de 145 de tari din intreaga lume si o cifra de afaceri globala care depaseste 2,65 miliarde de dolari, Forever Living Products si companiile afiliate sunt, de peste 32 de ani, lideri mondiali in productia si distributia produselor pentru sanatate si frumusete pe baza de Aloe vera.

Prin intermediul nou lansatului Forever Active Boost portofoliului de produse distribuite de catre Forever Living Products in Romania i se adauga segmentul bauturilor energizante, care completeaza gama variata de suplimente alimentare, produse de infrumusetare si produse de ingrijire personala oferite pe piata locala.