Fotografii de la nunta anului. Cea mai frumoasa nunta!

  • 11.06.15
  • 1551

Murad Osmann este faimosul fotograf rus care si-a fotografiat iubita purtandu-l de mana prin cele mai frumoase orase ale lumii si cele mai speciale locuri. Sigut ati intalnit pozele lui peste tot pe internet. Urmand aceeasi idee, de data aceasta si-a fotografiat mireasa.

Daca va simtiti teleportate in lumea basmelor in timp ce savurati nunta de poveste a lui Murad Osmann cu Natalia Zakharova, sa stiti ca nu sunteti singurele. Daca pana acum Osmann si-a impresionat fanii cu poze superbe alatura de iubita lui, acum sotia, de data acesta s-a intrecut pe el. Si-a fotografiat sotia, tinand-o de mana, exact ca in pozele care l-au facut celebru, pozele apartinand proiectului #followmeto. 

La fel ca si fotografiile pe care le realizeaza, intregul eveniment, nunta, a fost ceva spectaculos, intr-o locatie superba. Asa cum si-a obisnuit fanii, dupa ceremonie, Osmann s-a fotografiat in timp ce  isi tine de mana sotia imbracata intr-o rochie de mireasa spectaculoasa. Fotografia a continut o dedicatie pentru sotia lui: "Promit sa te tin de mana si sa iti spun ca te iubesc in fiecare zi pentru tot restul vietii mele."


Poze de la nunta anului
Sursa foto Instagram

Poze de la nunta anului
Sursa foto Instagram

Poze de la nunta anului
Sursa foto Instagram