Get the London look!

  • 09.11.07
  • 1104

Frumusetea adevarata este in primul rand atitudine!

Rimmel London este o demonstratie de originalitate si nonconformism. Inspirat de specificul Londrei, brandul, a carui imagine este Kate Moss, imbina culorile momentului cu atitudinea street fashion.

Noua imagine Rimmel London este plina de vibratii londoneze, un look indraznet si atipic, care se muleaza perfect pe atitudinea creativa si lipsita de prejudecati a celor care il poarta.

Infiintat in urma cu 200 de ani de Eugene Rimmel, acest imperiu al frumusetii a continuat sa prospere de-a lungul timpului, bazat pe calitatea si diversitatea produselor create. Astfel, la inceputul secolului XX, Rimmel devenise deja un brand cu renume in Europa. Astazi, Rimmel London este un brand global, prezent in peste 40 de tari si totalizeaza vanzari de peste 350 de milioane de euro.

Pentru ca imaginea tipic londoneza sa fie cat mai bine asociata brandului, Kate Moss a fost aleasa in 2002 drept ambasadoarea Rimmel London in lume. Fashion icon cu renume mondial, Kate reprezinta insusi spiritul inovator si nonconformist al acestui brand. “Get the London look!” este astfel nu doar un indemn, ci o atitudine fata de tendintele actuale, pe care Kate o impune prin prezenta sa.

Recent, Rimmel London a primit un update grafic - coronita stilizata, semn al distinctiei absolute, dar si o prezentare inedita a produselor pentru public prin noile standuri de la punctele de vanzare.

“Intra in culisele unui show de moda si creeaza-ti propriul London look” - aceasta a fost marea provocare lansata de Rimmel London.

Patrunderea direct in culisele unei prezentari de moda, unde pregatirile pentru spectacolul London Look erau in toi, a luat prin surprindere audienta. Accesoriile cool, machiajul make-up artistului Rimmel London – Mirela Vescan si coafurile au completat tinutele de inspiratie
londoneza pe care acestia au fost invitati sa le personalizeze.

In ton cu nonconformismul brandului, partea a doua a evenimentului a fost dominata de show-ul celor opt tineri designeri romani care si-au prezentat propriile creatii - interpretari pe care ei le-au dat stilului londonez. Tinutele prezentate pe catwalk apartin Ancai Ceataras, Mariei Ciubotaru, Ludmilei Corlateanu, Mirelei Diaconu, lui Lucian Pop, Carinei Rusu (pentru Una Moda Group), lui Amir Dobos si Dan Arcus (creatori pentru Dork) si Andrei Clitan, Claudiei Castrase si Alinei Latan. Cei opt designeri au dovedit originalitate si inspiratie de moment in crearea neobisnuitelor tinute.

Intregul show a fost inspirat de imaginea unica si neconventionala a lui Kate Moss, ambasadoarea stilului Rimmel, care nu putea lipsi de la un astfel de eveniment si a fost invitata noastra, chiar daca, deocamdata, doar virtual.