Herbal Essences House of Fun!

  • 29.10.09
  • 663

 Traieste gratuit timp de 6 luni alaturi de 2 dintre cele mai bune prietene ale tale in cea mai hot casa a distractiei!

Participa la marea evadare Herbal Essences intr-o super casa de distractie, Herbal Essences House of Fun!


Avem o casa perfecta pentru distractie, care abia asteapta trei locatare pe masura! O gasca de 3 prietene are sansa sa locuiasca gratuit timp de 6 luni in aceasta casa, aflata in buricul orasului!

Casa fabuloasa se afla chiar in zona pietei Romane, zona perfecta pentru orice tanara pregatita pentru distractie cu prietenii. Fetele vor putea astfel sa ajunga imediat la facultate, iar prietenii lor si vedetele care sunt asteptate in casa, li se vor putea alatura fetelor in doar cateva minute cu ocazia petrecerilor si evenimentelor-surpriza.

Herbal Essences este brandul creat special pentru a alunga plictiseala din viata fiecarei tinere femei. Aromele delicioase Herbal Essences iti transforma pe loc starea de spirit, te invaluie si te poarta pe taramurile bunei dispozitii si petrecerilor fara sfarsit! Pentru ca Herbal Essences stie ca la 20 de ani cea mai mare dorinta a fiecaruia este sa locuiasca intr-o casa cool, alaturi de cei mai buni prieteni, iar petrecerile sa curga una dupa alta, a pregatit o casa a distractiei, in care 3 prietene sa petreaca cele mai frumoase 6 luni.

Herbal Essences House of Fun, 3 prietene, 6 luni.
Traieste evadarea perfecta intr-o super casa de distractie!

Designeri celebri se vor ocupa de outfit-ul celor 3 fete, in timp ce specialisti in hair styling si make-up vor avea grija ca ele sa arate senzational. Petrecerile se vor tine lant, fie ca e vorba despre party-uri in pijama, ori nopti intregi de muzica buna, cocktailuri si dans alaturi de vedete, prieteni si fani.

Pentru a intra in Herbal Essences House of Fun, o super casa de distractie, doritoarele trebuie doar sa acceseze www.herbalessences.ro si sa-si inscrie gasca in competitie.

„Startul inscrierilor a fost dat joi, 15 octombrie 2009. Tot ce trebuie sa faca fetele este sa uploadeze o poza cu gasca lor si sa ne arate ca le place sa se distreze si ca ele 3 sunt mereu sufletul petrecerii,” anunta cu entuziasm Raluca Mihailescu, Brand Manager Communication Planner Herbal Essences.


“Vrem ca Herbal Essences sa devina cel mai cool sampon pentru tinere. Si cum altfel sa facem asta decat indeplinind cea mai mare dorinta a adolescentelor – aceea de a trai alaturi de cele mai bune prietene, momente de fun non-stop. Marea evadare Herbal Essences inseamna sa scapi de rutina, sa te muti intr-o super casa de distractie si sa petreci cele mai frumoase 6 luni din viata ta alaturi de 2 prietene. Fetele noastre se pot astepta la mari surprize de la Herbal Essences atat pe parcursul concursului, cat si dupa mutarea lor in casa”, mai afirma Raluca Mihailescu.

Concurentele se pot inscrie in competitie pana la data de 30 noiembrie, urmand ca intre 9 - 16 decembrie sa aiba loc etapa finala, batalia celor 10 echipe finaliste pentru a castiga premiul cel mare. Pe 18 decembrie, putin inainte de Craciun, gasca castigatoare va fi anuntata, selectarea acesteia realizandu-se pe baza voturilor ce i-au fost acordate de publicul larg pe www.herbalessences.ro si a deciziei juriului Herbal Essences.

La inceputul lui 2010, mai exact pe 11 ianuarie, cele 3 fete castigatoare se vor muta in noua locuinta pentru o perioada de 6 luni de zile. Dupa ce au petrecut in vacanta de iarna de Craciun si de Revelion, ele isi vor continua petrecerile in Herbal Essences House of Fun pentru o jumatate de an delicios de distractiv.

Herbal Essences House of Fun, o super casa de distractie!
Intra pe www.herbalessences.ro !