Hidratare intensa a unghiilor si cuticulelor

  • 17.04.08
  • 473

Jessica Vartoughian, autoritatea mondiala numarul unu in domeniul ingrijirii unghiei naturale, a invatat de-a lungul a 30 de ani de activitate secretele unghiilor naturale sanatoase si frumoase pe unele din cele mai “celebre” maini din lume. Produsele dezvoltate de ea sunt dovada vie a cunostintelor si dedicarii sale in transformarea ingrijirii unghiilor naturale intr-o stiinta si arta deopotriva.

Phenomen Oil este un excelent exemplu in acest sens. Uleiul hidratant stimuleaza circulatia la nivelul unghiei si cuticulei exact ca un masaj, le rehidrateaza cu ajutorul extractelor de Jojoba, migdale si orez ce catifeleaza cuticula si stimuleaza cresterea unghiei.

Phenomen Oil poate fi folosit, de asemenea, pentru pielea uscata de pe coate, calcaie si genunchi - zone uscate, deshidratate care au nevoie de un surplus de ingrediente nutritive. De altfel, pentru o piele mai catifelata, la fiecare baie Jessica adauga cateva picaturi de Phenomen Oil in apa – un secret pe care il destainuie clientilor si colegilor din intreaga lume.

Phenomen Oil se gaseste exclusiv in centre de beauty si spa din tara la pretul recomandat de: 48 RON.