Impulse de feminitate

  • 14.07.11
  • 575

Femeile au nevoie sa comunice si sa simta ca sunt intelese. Si nimic nu le face mai maleabile si mai increzatoare in feminitatea lor decat indeplinirea acelor mici dorinte sau placeri ce se transforma in timp in amintiri dragi . O portie de pricomigdale delicioase, o cafea fierbinte si aromata preparata la ibric, parfumul imbatator al teilor infloriti sau aroma prajiturilor cu vanilie pregatite in cuptor renivie sentimente placute ce bucura si incalzesc sufletul.
Obiceiurile noastre feminine – marturisite sau nu - ne ajuta sa ne amintim de clipe profunde petrecute in trecut si ne dau o stare de bine, oferindu-ne incredere in propria persoana. Cu ajutorul unei melodii cunoscute sau al unui parfum familiar, retraim emotii si intamplari dragi ce ne ofera o stare de bine, ne induioseaza sau ne fac sa zambim.
Pentru a redeveni femeia romantica cu care te identifici in povestile si filmele de dragoste, ai nevoie doar de un Impulse de feminitate! Celebrul parfumier Ann Gotlieb a creat pentru Impulse, primul produs lansat sub conceptul de parfum deodorant in anul 1972 cu note elegante si seducatoare de iasomie, portocala, trandafir, lemn, vanilie si mosc.

Si pentru ca femeile sunt diferite si complexe, fiecare varianta Impulse subliniaza detaliile stilului tau predominant: misterios (Impulse Magic Moschus), romantic (Incognito) sau indraznet (La Pantera). Indrazneste sa fii feminina si surprinde-i pe cei din jurul tau cu un parfum Impulse inconfundabil!
Exprima-te Incognito cu ajutorul unui parfum care comunica in acelasi timp cu tine! Impulse Incognito are la baza note inconfundabile de mosc si vanilie, note seducatoare de iasomie si portocala la mijloc si te invaluie, cu ajutorul notelor de varf, intr-o aroma proaspata, florala, de bergamota si lamaie.