Interviu in exclusivitate: Isabel Marant despre colaborarea ei cu H&M

  • 14.11.13
  • 834

 Lansarea colectiei de designer, Isabel Marant pour H&M, este unul dintre marile evenimente de moda ale anului. Isabel insasi ne vorbeste despre aceasta colectie.

Isabel, despre colectia sa impreuna cu H&M: „Creatiile mele se adreseaza tuturor femeilor, de orice varsta, tinerelor, mamelor lor, proaspetelor bunici, iar acum, pentru prima data, impreuna cu H&M, se adreseaza si barbatilor, dat fiind ca prietenii mei m-au rugat mereu sa creez vestimentatie masculina. De obicei, stiu instinctiv ce se va vinde bine. Nu stiu sa spun cum, dar intotdeauna se intampla asa. Am exact acelasi sentiment si cu colectia H&M.”

Isabel, despre lansarea in magazine: „Dupa sase luni de munca intensa la aceasta colectie, ma bucur nespus sa vad ca hainele ajung in sfarsit in magazine. Lansarea va avea loc simultan in intreaga lume, ceea ce ma face sa fiu si mai entuziasmata. Este o colectie de haine reale, pline de atitudine, pentru care am depus foarte mult efort si sper ca va fi apreciata de clientii H&M.

Isabel, despre conceperea colectiei: „A fost extrem de mult entuziasm in jurul intregului proiect si impartasim cu echipa H&M pasiunea absoluta pentru moda. A fost o incantare sa ies din zona mea de confort si sa încerc ceva nou – in acest caz, conceperea unei colectii compacte, livrate la scara mare, pentru un public foarte larg si la un pret accesibil. Ca designer amator de provocari, dar care vrea sa imbrace oameni reali, pentru viata lor de zi cu zi, nu imi puteam dori nimic mai mult.”