JAFF Just another fashion fair...NOT

  • 07.12.11
  • 599

Cea de-a patra editie JAFF (si prima indoor) celebreaza designul romanesc pregatit sa paseasca pe catwalk.

10 designeri talentati isi vor expune colectiile pe 10 decembrie in cadrul JAFF, la Institute The Cafe (Calea Stirbei Voda, 104-106). Vei regasi imbracaminte si accesorii semnate de Zaza Boutique, iHeart Concept Store, The VandalList, Oana Lazar, Gabriela Urda, Antante si Stefania Savu, in spatiul hip si prietenos al cafenelei de la parterul cladirii Millenium.

Si pentru ca sustinem designul romanesc 100%, Tina R iti pregateste un concept special, cu moda si despre moda, cu un voucher cadou pentru magazinul online proaspat lansat.

Brandstalk ni se alatura din nou pentru a sprijini tinerii designeri, cu un concurs dedicat exclusiv acestora, asa ca vino si ajuta-ne sa premiem creatorul tau preferat.

Daca iti doresti un look inspirat pentru party-urile de sâmbata sau parul tau are nevoie de o schimbare, stilistii La Bibliotheque iti ofera un makeover la standul de beauty, in timp ce pe fundal se aude Camil.

Nu lipsesc nici deliciile culinare, Sisters Kitchen iti pregatesc bunatati home made de succes, pe care le poti savura in timp ce rasfoiesti Revista Atelierul sau un numar din WAD, Vogue sau Love Magazine.

JAFF – just another fashion fair …NOT! este un fashion & crafts fair focusat pe promovarea tinerilor designeri si artisti underground din Romania, organizat de www.hypestreet.ro. La JAFF gasesti imbracaminte si obiecte unicat sau in serie limitata ale tinerilor designeri locali, delicii culinare, carte, reviste si muzica live.