Kate by Kate Moss

  • 03.10.07
  • 680

Cu adevarat speciala, Kate Moss face parte dintr-o generatie de aur. Seducatoare prin naturaletea sa, stilata, feminina, senzuala, independenta si enigmatica, personalitatea complexa a lui Kate, in combinatie cu un farmec si o frumusete irezistibile, ii aduc faima si recunoasterea la nivel mondial .

 

Traindu-si viata clipa de clipa in lumina reflectoarelor, forta intrinseca, aerul misterios si increderea in sine fac din Kate Moss un model de eleganta si stil.

 

KATE, primul sau parfum, surprinde multiple laturi si experiente de viata, ramanand fidel eu-lui si personalitatii sale. Parfumul reda frumusetea carismatica, senzuala si seducatoare a lui Kate Moss, precum si abordarea sa fata de viata. Pe alocuri indrazneata sau chiar neimblanzita, “dualitatea” caracterului sau se imparte  intre frumusetea taciturna si leader-ul independent si avangadist in moda, cu deplina incredere in fortele proprii.

 

KATE, parfumul

 

 KATE este un parfum floral complex,  cu o puternica aroma de mosc. Feminin, sofisticat, neimblanzit si de neuitat, o combinatie unica intre eleganta si risc.  O adevarata oglindire a personalitatii lui Kate Moss.

 

Parfumul surpinde libertatea spiritului, sexualitatea ei naturala si stilul indraznet, toate caracteristice lui Kate. Fermecator si fascinant, acest parfum aminteste de un temperament seducator, invaluit in mister.

 

Cum altfel s-ar fi putut numi acest parfum decat Kate? Un cuvant pentru tot ceea ce reprezinta ea - spiritul si esenta sa.

 

 

 

Floarea de nu-ma-uita, atat de feminina, este condimentata cu boabe de piper roz si scaldata in esente voluptoase de portocala. Farmecul si frumusetea sunt evocate de o combinatie florala ametitoare de liliac, heliotrop, magnolie, bujor si petale de trandafir. Caldura sa desavarsita si senzuala si puterea spiritului independent se prind intr-un vartej de patchouli, lemn de santal, mosc, vetiver si seminte de ambrozie, ametind pe cea care il poarta. Fateta neimblanzita a vietii lui Kate vibreaza, invaluita de un aer abia perceptibil de seductie si  atractie.

 

Kate ispiteste si impresioneaza, seduce si fascineaza. Aceasta este esenta ultrafeminina, sexy si increzatoare a femeii care a vrajit lumea.

 

Parfumier: Nathalie Lorson from Firmenich

 

Kate – in avangarda modei

 

Designul unic si seducator al amblajului subliniaza natura complexa a lui Kate, care o face atat de diferita si totusi atat de speciala.

 

Sticla este o bijuterie nepretuita.

 

Senzuala, rotunjita si foarte feminina, ea reprezinta imaginea unei simplitati elegante, invaluite de o aura de mister. Designul sugereaza personalitatea enigmatica a lui Kate prin jocul subtil de forme circulare si dreptunghiulare.

 

Capacul fumuriu si conic este la fel de misterios si seducator, avand aspectul unui cristal taiat perfect, in timp ce sticla curata  scoate in evidenta culoare de un roz dulce a parfumului.

 

 

Cutia semnaleaza un nou trend creativ.

 

O declaratie suprema de feminitate si design clasic – dar cu o margine taioasa. Materialul din satin roz, pentru a se asorta cu parfumul, este invaluit in acel fior de pericol si mister, dat de ametitorii, fascinantii trandafiri si de spinii si mai intunecati si periculosi ai acestora. Trandafirii negri, impreuna cu nuanta rozului, amintesc de puterea ispititoare si seducatoare a florilor – si a femeii.

 

Emblema Kate Moss prezenta pe cutie atesta individualitatea acesteia, impreuna cu logo-ul din drepta semnaturii. O reflectare perfecta a personalitatii, simtului desavarsit  in moda si faima.  Un echilibru unic de feminitate, indrazneala si stil.

 

 

Modelul sticlei si cutiei  este realizat de Lutz Hermann.

 

Logo-ul Kate Moss  este realizat de Peter Saville si Paul Barnes.

 

 

Linia de parfumuri

 

 

Apa de toaleta 30ml, 50ml, 100ml – 89.9, 114.7, 144 RON

 

Gel de dus, 200ml – 44.8 RON

 

Lotiune de corp, 200ml – 44.8 RON

Deodorant, 150ml – 44.8 RON

Echipa de creatie

Parfum: Nathalie Lorson, Firmenich

Cutie si sticluta: Lutz Herrmann

Logo Kate Moss: Peter Saville and Paul Barnes