Kiehl’s Since 1851 s-a deschis si in Romania!

  • 07.04.15
  • 1285

Comunicat de presa

Kiehl’s Since 1851, farmacia si compania creatoare de produse de calitate superioara de ingrijire a pielii si a parului din New York City, si-a deschis portile si in Bucuresti, in data de 3 aprilie!

Mostenirea veche, orientata asupra clientului, a companiei Kiehl’s a stat la baza fiecarui produs si serviciu de-a lungul istoriei sale de 162 ani – de la cercetarea ingredientelor si testarea sigurantei formulei pana la decorurile localizate ale magazinelor – toate fiind adaptate la cerintele particulare ale clientilor din comunitatile locale. Un obiectiv ramane mereu esential: de a deservi clientii intr-un mediu atent, educational, care ofera produsele de ingrijire a pielii testate si confirmate, apreciate de clientii din lumea intreaga.

Kiehl's Since 1851 s-a deschis si in Romania!

Ca in cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, estetica farmaciei de tip colonial este completata cu elemente moderne care reflecta comunitatea inconjuratoare si fac referire la radacinile new-yorkeze ale companiei, din cartierul East Village. La intrarea in acest spatiu unic, vizitatorii sunt cufundati imediat in istoria indelungata a companiei si in caracterul sau excentric: peste tot sunt detalii ale mostenirii Kiehl’s, inclusiv fotografii ale New York Flagship, aventurile familiei fondatoare Kiehl’s, sponsorizate de companie. Elementele istorice surprind si incanta vizitatorii, inclusiv o motocicleta vintage iconica si faimosul schelet „Mr. Bones” al companiei Kiehl’s. Nu exista doua magazine Kiehl’s identice, insa toate transmit traditia bogata farmaceutica a companiei.

Localizarea magazinului Kiehl’s din Bucuresti aduce spiritul spiteriei originale din New York City intr-un mediu de vanzare cu amanuntul care masoara 70metri2 si ofera o statie de mostre, zona de cadouri, centru de testare.

Kiehl's Since 1851 s-a deschis si in Romania!

Imagine de la deschiderea magazinului Kiehl’s Since 1851
 

  • Suntem incantati ca avem ocazia sa deservim comunitatea din Bucuresti intr-un nou mediu al magazinelor Kiehl’s. La Kiehl’s, ne straduim sa oferim produsele noastre indragite de ingrijirea pielii prin cele mai atente si personale servicii posibile, care reflecta mostenirea noastra indelungata de farmacie,” spune Cheryl Vitali, Directorul General Global al Kiehl’s.

Cu un devotament de decenii intregi fata de comunitatile locale, Kiehl’s isi concentreaza activitatile filantropice asupra a trei cauze majore: cercetarea in domeniul HIV/SIDA, cauzele copiilor si mediul inconjurator.

Impreuna cu magazinele sale unice, compania Kiehl’s Since 1851 ramane fidela mostenirii sale oferind servicii pentru clienti neintrecute in fiecare din magazinele sale din toata lumea. Fiecare reprezentant Kiehl’s cunoaste in detaliu tehnicile serviciilor companiei si a fost instruit nu doar cu privire la ingredientele din formule, ci si, in tandem cu traditiile farmaceutice ale companiei, detine cunostintele pentru a prescrie tratamente specifice si regimuri cu produse care ofera clientilor solutii adaptate la necesitatile lor individuale de ingrijire a parului si a pielii.

Kiehl's Since 1851 s-a deschis si in Romania!

Andra si Andreea Esca la evenimentul de deschidere Kiehl’s Since 1851

In plus, ca in cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, prima locatie din Bucuresti continua cu mandrie initiativa unica a companiei Kiehl’s „testeaza inainte sa cumperi”, conceptualizata initial acum mai bine de 92 ani in magazinul original Flagship Store. Aceasta initiativa individualizeaza compania Kiehl’s fata de concurentii sai de pe piata si caracterizeaza de mult timp compania in opinia celor mai loiali fani ai sai.

La Kiehl’s, credem in eficienta formulelor noastre si in devotamentul nostru de a oferi clientilor regimuri adaptate necesitatilor lor specifice. Programul nostru generos de mostre reflecta mostenirea noastra farmaceutica indelungata – si a stabilit demult stacheta din industrie. Misiunea noastra este de a deservi necesitatile individuale ale clientilor nostri, iar aceste initiative au rezistat testul timpului, de-a lungul deceniilor de activitate,” spune Cheryl Vitali, Directorul General Global al Kiehl’s.