La BFW, Fashiontv incepe colaborarea cu Facebook

  • 05.05.11
  • 540

La Bucharest Fashion Week Fashiontv si Facebook lanseaza o noua metoda de promovare a modei in lume.
Fashiontv incepe parteneriatul cu Facebook prin organizarea celui mai important concurs international de modele, Most Liked Model Awards, desfasurat exclusiv pe celebra retea sociala. Sambata, in ultima seara a BFW, vor fi prezentate o parte din participantele din Romania.

Most Liked Model Awards se va desfasura de-a lungul intregului an, colaborarea dintre Fashiontv si Facebook fiind dedicata promovarii modei si modelingului la nivel international. Concursul se adreseaza modelelor inscrise pe Facebook, castigatoare fiind declarata cea care obtine cele mai multe “like”-uri.

Finala primei editii a Most Liked Model Awards se va desfasura in timpul Festivalului de la Cannes, 11-22 mai 2011 si pune la bataie premii de peste 40.000 USD, contracte, excursii in cele mai exotice locuri de pe mapamond si promovare internationala prin intermediul Fashiontv.

O alta noutate oferita de acest concurs este ca si cei care isi voteaza favorita vor fi premiati. Fashiontv va transmite live din studiourile de la Cannes interviuri cu celebritatile participante la festival si care isi vor sustine favoritele, imagini din timpul castingurilor si, bineinteles, marea finala, ce va avea loc pe 20 mai la Hotel Majestic.

Detalii pe www.fpeople.ro.