Lansare Miko Med

  • 03.10.07
  • 1485

Miko, lider pe segmentul de estetica si infrumusetare in Romania, cu experienta de peste 7 ani pe piata autohtona, anunta extinderea in domeniul medical, prin inaugurarea oficiala a celui mai nou centru al sau: Miko Med.

Clinica medicala de lux Miko Med beneficiaza de o echipa de profesionisti, medici specialisti cu experienta in domenii conexe sanatatii si frumusetii: dermatologie, alergologie, ginecologie, endocrinologie, nutritie, tratamente de remodelare corporala, chirurgie plastica si reparatorie, chirurgie generala.

Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, printre care si un ecograf 4D real time (Accuvix-Xq), care ofera instantaneu si in timp real imagini in miscare ale fatului sau ale oricarui organ intern examinat. De asemenea, Miko Med dispune si de cel mai bun spirometru din Romania, aparat folosit pentru masurarea capacitatii respiratorii, si pentru diagnosticarea din timp a unor eventuale afectiuni pulmonare incurabile, ce pot fi astfel mai usor de controlat si monitorizat.

Miko Med pune la dispozitia clientilor sai un aparat unic in Romania: IPL – Vasculight Elite, singurul din lume care imbina beneficiile tratamentului cu laser cu tehnologia IPL din medicina estetica. Aparatul ofera solutii pentru epilarea definitiva, intinerirea epidermei, eliminarea leziunilor pigmentare, tratarea vaselor sparte de la nivelul fetei si al picioarelor.

Cel mai nou centru Miko cuprinde, pe langa clinica medicala de lux, si centrul de infrumusetare Miko Spa, o adevarata oaza de relaxare pentru oricine, indiferent de varsta sau sex.

Miko Spa ofera, pe langa servicii de infrumusetare precum coafura, extensii de par sau cosmetica,  si tratamente specializate. Printre acestea amintim diagnoza parului sau tenului, remodelare corporala, keymodule 2, drenaj limfatic si venos, mezoterapie fara ac sau reflexoterapie.

Despre Miko:

Miko a infiintat primul sau centru in anul 2000, impunandu-se inca de la lansarea pe piata romaneasca ca un punct de referinta in domeniul frumusetii, devenind in scurt timp lider pe piata autohtona.

In prezent, Miko ofera servicii la standarde internationale in frumusete, estetica si sanatate prin intermediul celor 4 locatii: Miko Class (Str. Silvestru nr.41 - Bucuresti), Miko Palace (Str. Nicolae

Iorga nr.19 - Bucuresti), Miko Young (Centrul Comercial Tom - Constanta) si noul Miko Med, clinica medicala de lux.

Cu peste 7 ani de experienta in domeniu, Miko ofera clientilor sai servicii complete la standarde internationale: infrumusetare, intretinere corporala, relaxare si terapeutice.