Lansarea colectiei H&M by Roberto Cavalli

  • 09.11.07
  • 1526

Colectia H&M semnata de celebrul designer Roberto Cavalli este acum disponibila in magazine. Iti prezentam imagini cu vedetele prezente la petrecere, un clip de la lansarea magazinului de la Stockholm si fotografii ale creatiilor.

Extravaganta, stil, senzualitate, rock glamour sunt cuvintele cheie ale colectiei lui Roberto Cavalli pentru H&M. Designerul ne propune atat tinute de zi, cat si tinute se seara, lenjerie super sexy si accesorii asortate. Lurexul si animal print-urile – in special zebra si leopard - domina colectia pentru femei.

 


Fotograf: Antonio Toma

Petrecerea de lansare a avut loc pe 25 octombrie, in Roma la Salone delle Fontane. Printre vedetele prezente s-au numarat si: Halle Berry, Bar Rafaeli (prietena lui Lenoardo DiCaprio), Sharon Stone, Melissa Sagemiller si Rachel Taylor.

Fotograf: Antonio Toma

“Moda este o expresie a libertatii. Colaborarea cu H&M imi ofera posibilitatea de a face un cadou tinerilor care iubesc colectiile mele si se identifica cu creativitatea mea, dar nu isi permit o piesa Roberto Cavalli. Colectia creata pentru H&M contine toate elementele definitorii ale stilului Cavalli si respira glamour si voiosie.”

Colectia indragitului designer este disponibila incepand de ieri in 200 de locatii H&M. Lansarea a fost indelung asteptata, motiv pentru care fericitii locuitori ai tarilor unde sunt deschise magazine H&M s-au imbulzit in magazine.

Iata doar un exemplu, un mic clip de la lansarea colectiei intr-un magazin H&M din Stockholm:

 

Imagini colectie (click pe poza pentru marire):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fotograf: Terry Richardson

Copyright imagini: H&M