Magia unei lumanari care se transforma in ulei parfumat

  • 14.10.07
  • 1051

Pentru acele clipe de relaxare profunda, pentru toate momentele romantice, SC Johnson iti ofera Glade Uleiuri Parfumate, prima lumanare care se transforma in ulei si parfumeaza intreaga camera.

Cu un design placut si inovator, Glade Uleiuri Parfumate iti infrumuseteaza caminul si te face sa te simti minunat in clipele de relaxare. Suportul din sticla a fost realizat de Carrè Noir, o agentie franceza specializata in design pentru sticlele de parfum. Lasa-te intampinat acasa de doua esente magice: Indian Massage, o aroma exotica care te imbie la pace, relaxare, si iti da senzatia de placere a unui masaj indian. Festival in Tuscany, o sarbatoare a fructelor rosii, care te face sa visezi la o plimbare romantica, sub soarele Italiei.

Datorita tehnologiei unice, eficienta sa in difuzarea parfumului este maxima. In acelasi timp, este usor si sigur de utilizat. Glade Uleiuri Parfumate se aprinde ca o candela si se topeste, transformandu-se in ulei aromat si difuzeaza o aroma placuta.

  Glade Uleiuri Parfumate are un suport din sticla si doua rezerve, cu cele doua esente: Indian Massage si Festival in Tuscany – magia fiecareia dureaza trei ore. Poti prelungi aceste momente, pentru ca Glade Uleiuri Parfumate iti ofera si alte rezerve pe care le poti achizitiona separat, ambalate cate trei, in cele doua esente pe care deja le adori.

In weekend, viziteaza „Spatiile Glade Uleiuri Parfumate” si poti afla mai multe detalii despre produs. Reprezentantele Glade Uleiuri Parfumate iti vor explica modul de functionare a singurei lumanari care se transforma in ulei. Mai mult, SC Johnson iti multumeste pentru interesul manifestat, daruindu-ti cadouri Glade Uleiuri Parfumate.

„Spatiile Glade Uleiuri Parfumate” sunt amenajate in perioada 1 octombrie – 4 noiembrie in Mall Vitan Bucuresti, 15 octombrie – 18 noiembrie in Mall Plaza Bucuresti, Galeriile Real din Brasov, Mall Iulius din Iasi sau Galeriile Tomis din Constanta.

Glade Uleiuri Parfumate este disponibil in reteaua de magazine : Metro, Real, Carrefour, Cora, Auchan, Gmarket.

Pret recomandat la raft
: 18.25 RON (TVA inclus).