Maiestrie in aur si diamante

  • 14.01.10
  • 557

 O celebrare rafinata a artei luxului si a tehnologiei de ultima ora – bijuteria colectiei AURA

Motorola a lansat in Romania AURA Diamond Edition, bijuteria colectiei de lux AURA, un terminal mobil in care aurul de 18 carate, cele 34 de diamante si lentila de cristal safir care imbraca ecranul formeaza o combinatie desavarsita.

Maiestrie in aur si diamanteDiamond Edition imbina arta si ingineria caracteristice colectiei AURA cu luxul metalelor si pietrelor pretioase, pentru a crea un telefon cu adevarat elegant. Placat cu aur de 18 carate, el este decorat cu 30 de diamante stralucitoare slefuite rotund, incastrate in arcuri stralucitoare in jurul ecranului.

Tastatura este creata din cel mai fin aluminiu si finisata Cafe Brown. Piesa sa centrala o reprezinta tasta de navigare din aur de 18 carate, incrustata cu alte patru diamante, dispuse in dreptul celor patru puncte cardinale principale.

Display-ul original, reprezentand primul ecran circular din lume, este imbracat intr-o lentila de cristal safir de 62 carate, cu gradul de duritate 1 – unul dintre materialele cele mai rezistente la zgarieturi. Desenul gravat pe suprafata telefonului este acoperit cu acelasi invelis protector intalnit la ceasurile de lux, facand din AURA Diamond Edition o piesa de o frumusete sofisticata.

Cu un display circular cu cristale lichide, care reda 16 milioane de culori si ofera o rezolutie de 300dpi, fidela calitatii fotografiilor artistice, fiecare dintre telefoanele colectiei Motorola AURA aminteste de frumusetea atemporala a unui ceas pretios. In interiorul acestei bijuterii, functioneaza un intreg sistem silentios si precis.

Cu mai mult de 700 de componente individuale, printre care mecanismul elvetian cu rulmenti de mare precizie, creat manual, AURA intruchipeaza excelenta mecanica si electronica si design-ul sculptural.

Motorola AURA Diamond Edition este disponibil incepand cu luna decembrie 2009, in magazinele Micri Gold.

Pentru mai multe informatii despre AURA Diamond Edition, vizitati www.motorola.com