Manichiura neagra

  • 23.11.07
  • 3108

Culori intense, exotice ce creeaza un look plin de misticism. Manichiura neagra este potrivita acum pentru toate ocaziile cand vrei sa seduci si sa fii misterioasa.
Avantajul este ca vei putea opta pentru negru indiferent daca ai unghii scurte, cat si pentru unghii lungi. Unghiile scurte colorate in nuante inchise ne duc cu gandul la miscarile rock, gotic, punk, iar unghiile lungi, negre fac automat legatura cu sexualitate intensa, usor animalica, fiind asociate imediat cu imaginea lui Cat Woman.
Nu esti pregatita pentru o imagine atat de... dezlantuita? Poti incerca diverse combinatii de alb si negru. Manichiura french poate fi reinterpretata: poti avea baza neagra si varfurile albe. Sau poti aplica lac negru, iar la baza unghiei sa desenzi o semiluna. Poti trasa o linie verticala imaginara pe centrul unghiei si sa colorezi cele doua jumatati in alb, respectiv negru. inainte de a se usca lacul, poti "strica" modelul facand zig zag-uri cu o pila de unghii, astfel incat cele doua culori sa se intrepatrunda. Procedura este simpla, rezultatul este salbatic.
Opteaza pentru nuante satinate sau mate si poarta manichiura neagra in special la tinute vintage.