Maria Lucia Hohan este primul designer roman prezent in L'Eclaireur, cel mai prestigios concept-store din Paris

  • 14.07.11
  • 849
Maria Lucia Hohan, prin brandul sau MLH, este primul designer roman inclus in portofoliul L'Eclaireur, cel mai vechi si renumit concept store parizian. Pentru L'Eclaireur au fost selectate rochii din colectia ss11, care au fost incluse in colectia-capsula a magazinului. Incepand cu aceasta primavara, piese din colectia ss11 by MLH sunt disponibile și online, prin prestigiosul magazin online www.Luisaviaroma.com.

Astfel creatoarea se regaseste pe aceeasi lista de branduri cu toate marile case de moda din lume. Rochiile MLH sunt expuse in cadrul magazinului L'Eclaireur de pe Rue d'Boissy Anglas, care ofera imbracaminte pentru femei si barbati, precum si accesorii pentru casa.

Deschis in 1982, L'eclaireur celebreaza trei decenii de pasiune pentru moda in acest an. Toate cele cinci magazine L'eclaireur sunt diferite in ceea ce priveste conceptul de design. Insa in toate magazinele L'eclaireur “visual & fashion merchandising” reprezinta o reala sursa de inspiratie pentru vizitatori.

Colectia de primavara/vara 2011 a fost bine primita de presa franceza, fapt care ne-a adus in atentia pietei din Franta ” a declarat Maria Lucia Hohan. „Este o onoare pentru brandul MLH sa fie prezent in cel mai prestigios concept store, mai cu seama ca L'eclaireur alege sa prezinte designeri internationali de renume , care sunt prezenti in cadrul Paris Fashion Week, poate cea mai importanta saptamana a modei” a mai adaugat ea.

Prezenta designerului Maria Lucia Hohan pe scena de la MTV Movie Awards 2011 a reprezentat un alt moment important in cresterea notorietatii brandului MLH. Actrita Chelsea Kane a purtat in premiera la acest eveniment o rochie din colectia toamna/iarna 2011, ce se va lansa oficial in luna august a acestui an. Actrita a fost inclusa pe lista de "best dressed" a evenimentului.

Maria Lucia Hohan a creat in aceasta perioada o rochie speciala si pentru prezentatoarea emisiunii X-Factor Franta, cel mai mare show TV care are intentia de a transforma oameni obisnuiti in superstaruri. Cantareata Ara Starck este o alta celebritate care va purta creatiile MLH in toate concertele sale. Ara Starck este fiica celebrului arhitect si designer Phillippe Starck, care a initiat un proiect muzical alaturi de fiul lui Jean Michele Jarre.

Mai mult, Selena Gomez a ales recent o rochie MLH pentru prestatia sa live din cadrul unui show de televiziune cu broadcast national din SUA. In scurt timp o serie de alte celebritati A list de la Hollywood vor purta creatii MLH pe copertile unor publicatii prestigioase din SUA, ce urmeaza sa apara in toamna (mai multe detalii vor fi dezvaluite dupa aparitia acestor coperti).

Creatoarea romanca a fost inclusa in editorialele de fashion din editiile franceze ale publicatiilor Citizen K, Jalouse, Marie Claire sau In Style. Dupa ce blogul Cherry Blossom Girl a publicat o serie de materiale despre atelierul MLH, alte site-uri de fashion au preluat povestea si colectiile casei, astfel ca francezii au descoperit si indragit marca MLH, iar numarul de cititoare si cumparatoare internationale pe site-ul www.mlh-shop.com <http://www.mlh-shop.com/> a ajuns la peste 30.000 de vizitatori pe luna.

# # #

Toate modelele sunt disponibile la showroomul din str Carol Davila 26 - Cotroceni sau pe magazinul online www.mlh-shop.ro, unde se pot comanda și made-to-measure, cu livrare in 5-7 zile.