Maybelline NY reinventeaza volumul genelor !

  • 31.12.09
  • 417

Va place efectul de gene false ?
V-ar placea sa aveti gene perfecte si bogate in fiecare zi ?
Ati fost intrebate asta de multe ori, nu-i asa?

Ei bine, Maybelline NY vine si cu solutia si ve propune The Falsies - mai mult decat o mascara, este efectul instantaneu, spectaculos de gene false intr-un tub...

Maybelline NY reinventeaza volumul genelor !Erin poarta noua mascara Volum’Express Falsies TM , nuanta Very Black.
cu Pro-Keratina face ca efectul sa fie instantaneu pentru ca umple toate spatiile dintre gene. In plus, este suficient un singur strat pentru ca periuta sa „imbrace” fiecare geana de la un colt al ochiului la celalalt. Astfel, rezultatul este extrem de spectaculos si imediat: gene de 3 ori mai vizibile.

Efect fabulos de gene false – garantat!

the FALSIES VOLUM EXPRESS’ MASCARA

Maybelline NY reinventeaza volumul genelor !Fara spatii intre gene, indiferent de unghi
Gene de 3x mai vizibile pe toata lungimea pleoapei

FORMULA PERIUTA REZULTATUL

Foarte multe femei isi doresc gene mai dese, mai curbate, cu mai mult volum. Mai mult, si-ar dori sa poata purta gene false zi de zi. Misiune imposibila ar spune unii, dar Maybelline New York demonstreaza cu noua mascara Volum’Express Falsies ca imposibilul devine posibil. Genele vor deveni de 3x mai vizibile pe toata lungimea pleoapei, capatand un efect spectaculos de gene false. Secretul? Formula cu pro-keratina umple toate spatiile dintre gene, ca si cum ar construi gene noi, si in acelasi timp da volum incredibil celor existente. Sterge amintirea genelor rare si fragile ! Este momentul sa etalezi un set fabulos de gene dese, perfect arcuite si… naturale, chiar daca toti vor crede ca sunt false.