Mesaj despre voi

  • 14.10.10
  • 983

“Tactile” este un proiect ce ilustreaza inca odata feminitatea in viziunea lui Adrian Oianu ce se traduce prin sensibilitate, emotie, naturalete, fragilitate, rafinament si subtilitate.

Cand am inceput sa lucrez cu Adrian Oianu acum 4 ani, m-am confruntat cu acesti termeni, in primul rand, la nivel abstract, teoretic, pentru ca apoi sa ii descopar in munca unui om creativ – de la design, pana la fotografie si zona de arta contemporana, pe care o exploreaza – conceptul de “fashion films” .

M-a intrigat de multe ori, de ce, dincolo de implicatiile profesionale, am avut si am o apropiere atat de emotionala, fata de tot ceea ce reprezint prin munca mea. Raspunsul era asa de simplu si de firesc si am ales sa il impartasesc cu voi.

Adrian Oianu cauta, prin creatie, sa ilustreze si sa contureze ceea ce am descoperit la toate romancele pe care le-am intalnit si pe care continui zi de zi sa le descopar.

O vad pe mama mea, dulce si fragila; este sora mea cu personalitatea ei jucausa si sensibila; este bunica mea puternica, plina de umor, ce avea darul de a transmite emotii si de a starni controverse; sunt toate prietenele mele frumoase, emotive, ce isi exprima prin curaj feminitatea lor debordanta si impun astfel, un respect considerabil; le regasesc pe clientele noastre, de care m-am apropiat personal, fiind atrasa de gingasia si naturaletea, cu care cuceresc oamenii. De la ele invat si eu zilnic si ma las inspirata in procesul maturizarii mele, ca femeie. Sunt toate romancele de care am citit vreodata in carti, reviste sau pe internet, pe care le-am vazut in filme sau in emisiuni interesante, pe care le-am intalnit sau pe care sper sa le intalnesc vreodata. Sunt femei complexe, cu verticalitate, mame, sotii, surori, fiice, iubite, care au toate un element in comun – feminitatea, lipsita de agresivitate, de orice natura.

Oricat de exagerat vi s-ar parea ca suna, doar trebuie sa deschideti ochii larg si sa priviti in jurul vostru si o veti descoperi si voi daca nu ati facut-o déjà.

Am intrebat odata un prieten bun, de alta nationalitate, ce cauta la o femeie. El mi-a explicat ca in societatile foarte dezvoltate, femeile au cazut intr-o alta extrema si au devenit “barbati”, iar acest lucru il sperie. El cauta feminitatea tradusa in candoare, subtilitate, mister si sensibilitate. Si asa suntem, inca, noi … “romancele” … Parem uneori desprinse din povesti si poezii.

“Tactile” vorbeste inca odata despre noi. Urmariti, simtiti si redescoperiti
.
Semneaza Catrinel Chiriac – PR pentru Adrian Oianu


Model : Adina Grapa

Producator si Regie : Adrian Oianu

Montaj : Andrei Tugulea

Fashion Design : Adrian Oianu/ Colectie “Not Cool”

www.adrianoianu.com

(Urmeaza "Rafinament si Naturalete" si "Senzualitate subtila si libertate")