Mii de „Reduceri peste Reduceri”

  • 05.02.09
  • 634

Fashion House Outlet Centre, primul centru de tip outletdin România, îÅŸi invită vizitatorii să se bucure de încă două săptămâni de „Reduceri peste Reduceri”. Campania, care se derulează până la 15 februarie 2009, oferă cumpărătorilor posibilitatea de a beneficia de discount-uri substanÅ£iale la deja cunoscutele „Reduceri de 30%-70%, în fiecare zi!”. O ofertă specială, care vine să completeze oferta zilnică de excepÅ£ie a Fashion House Outlet Centre!

Fashion House Outlet Centre este locul ideal pentru cumpărăturile întregii familii, oferind branduri pentru toate gusturile precum si o mare varietate de categorii de produse de la îmbrăcămintea sport, jeansi, Å£inute de zi, lenjerie, îmbrăcăminte pentru activităţi în aer liber, încălţăminte, accesorii, precum ÅŸi unele articole casnice.
“Campania „Reduceri peste Reduceri” le oferă cumpărătorilor posibilitatea de a se bucura de mărcile preferate la preÅ£uri chiar mai accesibile în această perioadă. Este un moment potrivit, mai ales că se apropie Ziua ÎndrăgostiÅ£ilor, o zi în care orice persoană doreÅŸte să facă o surpriză iubitului sau iubitei. AÅŸadar, vă invităm să ne vizitaÅ£i, pentru că acum puteÅ£i oferi mai multă dragoste cheltuind mai puÅ£in,” a spus Răzvan Åžaguna, Director OperaÅ£ional Fashion House Outlet Centre.

Printre mărcile cele mai prestigioase care au reprezentanÅ£e în Fashion House Outlet Centre se numără: Puma, US Polo Assn., adidas, Famous Brands, United Colors of Benetton, Mango, Stefanel, Replay, Samsonite, Mobexpert, Levi`s, Ipekyol.

Fashion House Outlet Centre este primul ÅŸi singurul centru de tip outlet din România, în cadrul căruia unii dintre cei mai cunoscuÅ£i producători mondiali de bunuri de marcă ÅŸi-au deschis reprezentanÅ£e, într-o manieră perfect asemănătoare cu modul în care funcÅ£ionează în Europa ÅŸi în Statele Unite. Magazinele de tip outlet oferă spre vânzare surplusul de produse purtând mărcile lor, care nu s-au epuizat în cadrul ofertelor făcute prin magazinele obiÅŸnuite de retail din întreaga Europă.

Aceste produse fac parte, în principal, din colecÅ£iile sezoanelor anterioare; produse originale de înaltă calitate, oferite zilnic la preÅ£uri cu reduceri între 30% ÅŸi 70% - ÅŸi chiar mai mult decât atât! Toate segmentele de cumpărători sunt în atenÅ£ia Fashion House Outlet Centre, pentru a satisface orice dorinţă a membrilor unei familii.

Centrele Outlet de marcă oferă acelaşi nivel de satisfacţie a clienţilor şi garanţie a calităţii ca şi magazinele obişnuite din interiorul oraşelor.