Militari Shopping da startul la cumparaturi prin programul „Asistenta de Shopping”

  • 17.03.11
  • 690

Incepand cu luna martie Militari Shopping isi rasfata vizitatorii oferindu-le sesiuni asistate de shopping, consiliere in materie de fashion si sfaturi utile de cumparaturi prin programul „Asistenta de Shopping”.

Intr-un cadru prietenos si intim, amenajat in centrul comercial Militari Shopping, expertul nostru Andreea Blaj, alaturi de echipa sa, va deveni Asistenta de Shopping a tuturor celor pasionati de moda si cumparaturi. Andreea este gata sa-i ajute pe cei interesati sa-si aleaga cele mai potrivite outfit-uri, sa-si asorteze accesoriile, sa-si personalizeze camera, sa-si impresioneze invitatii in cadrul unei cine deosebite sau sa faca un cadou inedit unei persoane dragi.

Asistenta de Shopping este alternativa pe care o ofera Militari Shopping oricarei persoane interesate de moda, dar care are prea putin timp liber spre a-l dedica sedintelor prelungite de shopping. Programul le va ajuta sa economiseasca timp, oferindu-le informatii profesioniste si concrete, care ii va ajuta sa ia cele mai bune decizii.

„Militari Shopping si Asistenta de Shopping le indeplineste visul tuturor celor ce si-au dorit sa poarte o discutie libera cu un profesionist in materie de fashion, sa invete cum sa se puna in valoare pastrandu-si propriul stil sau pur si simplu sa participe la o sesiune fun de shopping, in grupul de prieteni, in care sa afle ultimele trenduri din moda.”, explica Asi Kahana, General Manager Militari Shopping.

„Asistenta de Shopping nu este doar un program format din profesionisti in materie de moda. Noi luam in consideratie dorintele si gusturile clientilor, le intelegem nevoile; pe scurt, ne ocupam de lifestyle coaching!”, spune Andreea Blaj.

In fiecare joi si vineri, in intervalul 16:00-21:00, Asistenta de Shopping va oferi gratuit sfaturi si ii va insoti in sesiuni de shopping pe toti cei inscrisi pe www.militari-shopping.ro, pe pagina de facebook www.facebook.com/militarishopping sau la adresa de mail asistenta@militari-shopping.ro.
Spor la cumparaturi!

Cine e Asistenta de Shopping?

Andreea Blaj conduce o echipa de tineri talentati si entuziasti.

Absolventa a Universitatii de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design, sectia Arte si Design Textil, a participat la cateva expozitii de grup cu pictura si grafica la Galeria Occident, Biblioteca Academiei Romane si Muzeul Taranului.
Detine diploma eliberata in 2006 de Guinness World Records si UNICEF pentru cea mai lunga panza pictata de copii din lume. Iar in 2007 a primit premiul Golden Brush, in cadrul festivalului international Small Montmartre of Bitola, din Macedonia.

# # #

Despre Militari Shopping
Centrul comercial Militari Shopping a fost lansat in anul 2009, fiind gandit ca un spatiu perfect pentru shopping, adaptat nevoilor si preferintelor romanilor. In scurt timp a devenit un centru de interes, clientii venind aici din intrega capitala dar si din localitatile din vestul Bucurestiului. Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafata inchiriabila de 53.100 mp si de 2.500 locuri de parcare.
Printre retailerii de renume, in Militari Shopping, clientii pot gasi marci precum Decathlon, Auchan, C&A, Kiabi, Imaginarium, Camaieu, Toyplex, Humanic, Maxi Pet, Hervis, NewYorker, Deichmann, dm, Media Galaxy, Praktiker sau Domo.

Militari Shopping a fost dezvoltat si se afla in proprietatea Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited. La inceputul anului 2011 compania Atrium era activa in 11 tari din Europa Centrala si de Est, detinand 154 de proprietati imobiliare cu o valoare totala pe piata de aproximativ 2,2 miliarde de euro. Din anul 2008 compania este listata la bursa din Viena, iar din 2009 si la bursa din Amsterdam, avand o valoare capitalizata la sfarsitul anului 2009 de 1,75 miliarde de euro.

Atrium European Real Estate Limited a fost desemnata „Compania Anului” si „Investitorul Anului” in 2010 in cadrul „EuropaProperty CEE Retail Real Estate Awards”.