Moda romanesca defileaza la The Bride Show Dubai

  • 07.04.11
  • 493

Timp de patru zile, 9 designeri si companii romanesti, au participat la cel mai cunoscut targ de moda din Orientul mijlociu, The Bride Show. Organizat in Dubai in fiecare an, acest targ atrage peste 50.000 de vizitatori, buyeri si clienti directi.

Aflata la prima ei participare, Romania a reunit sub umbrela “Romanian Designers and Companies” nume interesate sa isi promoveze creatia in aceasta zona: Ersa, Inedit, Irina Schrotter, Ligia’s Accessories, Bien Savvy, Carmen Ormenisan, Miau by Clara Rotescu, Lorina Bijoux si Mihaela Glavan.

Colectiile prezentate au fost create special pentru acest eveniment. Explozia de culori, broderiile pretioase, liniile fluide si detaliile elaborate au atras atentia atat a cumparatorilor, a designerilor locali cat si a Sheikha Bint Saif, presedintele Make-A-Wish Foundation, sotia Inaltimii sale Sheikh Dr. Sultan Bin Khalifa Bin Zayed Al Nahyan, care, in pofida programului incarcat, si-a alocat mai mult timp decat de obicei special pentru a-i cunoaste pe participantii din Romania.

Un alt moment asteptat cu interes a fost prezentarea de moda, organizata de catre echipa special deplasata la Dubai de catre asociatia FIT-Future in Textiles, cu sprijinul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, prin Programul de sprijinire a exporturilor romanesti. Pe podiumul amenajat la Dubai Trade Center, designerii si companiile au prezentat buyerilor si invitatiilor, 6 mini colectii, accesorizate cu ajutorul Mihaelei Glavan, al Ligiei Accessories si al Lorinei Bijoux.