Moda si arta de avanpost!

  • 03.05.11
  • 852
AVANPREMIERE revine in aceasta primavara si le aduce bucurestenilor un insight in moda sezonului viitor, in viziunea celor mai in voga designeri romani ai momentului. Gala AVANPREMIERE se va desfasura pe data de 6 mai, incepand cu ora 20:00, la Muzeul National de Arta Contemporana.

“Gala AVANPREMIERE reprezinta cel mai important eveniment multi-brand al inceputului de an si o demonstratie ca moda romaneasca are designeri de valoare, o voce personala si un viitor cert. In editia din toamna am avut parte de cateva zile pline de manifestari complexe de moda si arta, alaturi de colectiile unora dintre cei mai inspirati designeri romani ai momentului. Anul acesta la Gala AVANPREMIERE vom continua sa exploram moda romaneasca si vom urmari indeaproape ce ne propun creatorii autohtoni pentru viitorul sezon”, explica Alin Galatescu, directorul AVANPREMIERE.

Gala, aflata la cea de-a 8-a editie, va prezenta in premiera cele mai noi propuneri ale designerilor romani pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012.

Pe podium isi vor urca creatiile 9 designeri, atat nume consacrate, cat si debutanti, cu propuneri, pozitii si viziuni speciale si interesante: Iris Serban, Christelen B, Andreea Tincu & Sense, Vika Gorencu, Bianca Popp, Anca & Silvia Negulescu si Rhea Costa,. Cele doua debuturi selectate si propuse pentru acesta editie a Galei AVANPREMIERE sunt: Sandra Chira -Timisoara si “Rue des Trucs” - Simona Semen & Alina Buzila - Iasi.
Accesoriile serii vor fi oferite de catre: Cristhelen B, Il Passo si Hunter UK – incaltaminte si Maria Filipescu si Dana Stefanoiu – bijuterii.

Gala AVANPREMIERE va fi transmisa live pe data de 6 mai, pe www.perfecte.ro si pe Media-fatada magazinului COCOR, ca si in editia anterioara, cand s-a realizat o astfel de transmisiune in premiera nationala.

Nota: Din motive personale, ale invitatilor, expozitia „Dialoguri”– Gilad Sasporta vs Oltin Dogaru, se amina pentru o data ce o sa fie anuntata ulterior.