Momente norocoase la Aldo, pentru Toamna-Iarna 2011

  • 18.08.11
  • 694

Propunerile ALDO pentru sezonul Toamna-Iarna 2011 iti vorbesc despre momente magice, fie ca acestea inseamna sa….castigi la loto?!… sau sa…te indragostesti intr-un lift?!…sau sa…iti porti pasii intr-un alt ritm decat cel al multimii?! Orice ai intelege tu prin magia unui moment norocos, ALDO iti propune sa o transformi intr-o bucurie a vietii in care esti pregatit pentru orice si in care realizezi ca din orice situatie, vei gasi mereu ceva surprinzator.
Acest sezon este o colectie de astfel de moment magice, indiferent cum le definesti tu. Te simti pasionala incaltata in pantofii tai cu tocuri in print de leopard? Suna destul de magic, nu? La fel de magic ca atunci cand ramai surprinsa cum pantofii tai de culoare trunchiurilor de pom se potrivesc rochiei de sfarsit de vara.

Sunt 4 teme ce iti influenteaza alegerile si stilurile, in aceasta toamna:

Les Faux Bourgeois

Pentru ca libertatea incepe odata cu primul drum, in acest sezon, la ALDO, un val de tinerete vibranta invadeaza tendintele si nimeni nu mai este dispus sa astepte sa se maturizeze.
Aldo te invita sa patrunzi in cuferele mostenite, pline cu podoabele altor vremuri prin detaliile ce subliniaza trendul “Les Faux Bourgeois” : fasii de piele de reptila, detalii brogue de culoarea mustarului, curele si blanuri cu pete, toate acestea construiesc pesiajul lumii vechi reevaluate acum, dintr-o noua perspectiva, odata cu acest nou mod de interpretare.

Moody Nature
Trendul se naste din constructivism caruia i se adauga tonalitati de rock’n’roll. Rosul de rockstar si formele in culori contrastante sunt dispersate si asimetrice. Sofisticat dar cu o inclinatie inspre brutal.

Call of the Wild
Niciun munte nu e prea inalt pentru curajosul calator de lume noua (si nici un toc de asemenea).
Adeptii stilului au dor de duca si pofta de vagabondaj. Ghidati de Steaua Nordului, sunt protejati in tricoturi groase si blanuri. Pantofii si accesoriile din piele matuita si de culoarea alamei dezvaluie caracterul calatorului ce aduna atat rugina dar si pietre semi-pretioase, din calatoriile lui zilnice.

Boys will be Men

Toamna pentru barbati este despre a depasii greselile inocente ale verii fara a deveni plictisitori. Pentru ei Aldo propune ca atunci cand isi inchid nasturii la costum sa isi dezlege sireturile la oxforzi.
In spiritual toamnei, propunerile de sezon sunt din piele stratificata, numai buna pentru mers pe motor. Se accesorizeaza cu un strop de casmir, tricouri si tweed. Se poarta impreuna cu un rucsac ca si cum ar fi o servieta pentru ca indiferent daca te cateri pe scara corporatiei sau pe cel mai inalt munte, trebuie sa fii pregatit pentru atins inaltimi.