NAFNAF in Bucuresti!

  • 15.05.08
  • 1482

Din 15 Mai, Bucurestiul va cunoaste o infuzie de prospetime, spontaneitate si indrazneala in moda. Mult asteptatul NAFNAF inaugureaza primul magazin din Capitala!


Indraznet si mai inspirat ca niciodata, NAFNAF vine cu o colectie scanteietoare, plina de prospetime, stralucire ÅŸi modernitate.


Situat in zona comercială Baneasa – Centrul Comercial FEERIA, magazinul NAFNAF va fi amenajat cu materiale pretioase, conform ultimului concept arhitectural.


Primul magazin NAFNAF din Romania a fost deschis in Octombrie 2006 la Constanta, in Centrul Comercial TOM. In urmatorii ani reteaua va fi extinsa si vor fi inaugurate 10 magazine in principalele orase din Romania.

Istoria NAFNAF incepe in 1973, cand fratii Gerard si Patrick Pariente deschid, in Paris, primul lor boutique, cu dorinta vie de a construi un fashion brand de talie internationala.


In numai caţiva ani, NAFNAF se afirma pe plan international cu ajutorul unor colecţii de exceptie si a unor campanii publicitare foarte apreciate, definindu-se ca o marca tanără, feminina si foarte colorata.


NAFNAF se imbogăteste continuu cu noi produse pentru a oferi un concept „total look”. Sunt introduse accesoriile - variate produse de marochinarie, incaltaminte, ochelari de soare, costume de baie si cosmetice (parfumurile NAFNAF, etc).


La baza intregului concept NAFNAF sta inovatia: designul colectiilor, amenajarea locatiilor, campaniile de comunicare - toate poarta amprenta stilului unic NAFNAF.


In prezent, magazinele NAFNAF sunt prezente in 66 tari din lume, iar magazinul cu numarul 644 se va deschide la Bucuresti.


Locatiile NAFNAF Romania
Centrul Comercial Feeria, Bucuresti * 0752 242 012
Centrul Comercial Tom, Constanta * 0752 242 014