NailExpo - expozitie dedicata universului manichiurii-pedichiurii.

  • 04.12.09
  • 542

5-7 Decembrie 2009, Palatul Copiilor, Bucuresti,
Program: 10-18.00, Intrare Libera

Pauza de pranz este dedicata deseori ingrijirii unghiilor: femeile si barbatii nu renunta nici pe timp de criza la manichiura, pedichiura, reconstructia unghiilor si ingrijirea mainilor si asta deoarece pe maini se vad primele semne ale batranetii, iar unghiile se pot transforma usor intr-o panza pe care oricine isi poate exprima personalitatea.

Maini tinere sau maini batrane? Manichiura French sau nail art? Scurt sau lung? Patrat sau rotund? Rosu sau negru? Natural sau fals? Stelute sau scoici? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care o femeie trebuie sa gaseasca raspunsuri inainte de a se gasi fata in fata cu tehniciana ei de unghii preferata.

La toate aceste intrebari, dar si la multe altele, veti gasi raspunsul doar la Nail Expo – expozitie specializata de manichiura&pedichiura beauty&medicala, nailspa&nailart, unghii false.

Porta Communication lanseaza prima editie a expozitiei “NailExpo” dedicata in totalitate universului unghiilor.
NAILEXPO este o expozitie cu vanzare de produse profesionale pentru unghii, dedicata specialistilor din domeniul manichiurii-pedichiurii, dar si tuturor celor interesati de infrumusetarea si ingrijirea unghiilor, mainilor si picioarelor.

La NailExpo ii puteti intalni pe cei mai buni tehnicieni ai domeniului, cele mai bune scoli si cursuri si veti vedea ce inseamna moda, creativitatea si tendintele in manichiura si pedichiura, nailspa, unghii false, pedichiura medicala si reflexologie podala.

Pentru a experimenta pe unghiile dvs puterea de seductie a unui design nail special creat pentru a deveni un accesoriu fashionable, tehnicienii de unghii va asteapta la standuri pe toata durata expozitiei cu demonstratii gratuite.

Veti admira si aplauda show-urile de nailart inspirate din viata de zi cu zi, din trecut si din istoria cinematografiei unde unghiile vor ocupa primul loc: business woman, femeia hippie, femeia seducatoare, personajul extravagant intruchipat de Cruella deVille, mireasa, diva rock-star. Bineinteles, nu va fi uitat nici barbatul!

Un show sclipitor de arta, fashion, makeup (by Malu Wilz) si hairstyle (by Revlon / Intercoiffure) si, desigur, nail, gratie firmelor de top din acest sector care vor fi prezente in cadrul expozitiei: ALVEOLA, AXELLE, KARMA BEAUTY, TAN INTERNATIONAL GROUP - GIFAZ, CD BEAUTY SYSTEM, CLEO NAILS, FENDISSIMA, ROBY NAILS, BUZZ IMPEX, GENERAL BEAUTY SUPPLY, KONAD, CARLA NAILS, URGO, EX STUDIO DESIGN, MAGNETIC NAILS, TWIN BEAUTY, KINETICS, ANTICA SAPONERIA si STYX SRL s.a.

Va fi organizata o TOMBOLA cu PREMII pentru profesionistii din sector. Premiile constau in 3 CURSURI DE TEHNICA NAIL oferite de CD BEAUTY SYSTEM, plus alte zeci de premii in produse pentru publicul final.

Pentru ca esenta esteticii este fantezie, spectacol, vis…