NewYorker a deschis primul magazin din Bucuresti!

  • 09.04.09
  • 522

In data de 2 aprilie, cunoscutul brand german NewYorker, a deschis primul magazin din Bucuresti, pe o suprafata de 730 de metri patrati si situat in complexul comercial Militari Shopping Center.

„ In general, brandurile foarte cunoscute isi incep expansiunea din Bucuresti catre provincie. Noi am inceput-o invers, iar aceasta strategie a fost de un real succes pentru noi. Vanzarile pe 2008 au depasit planul estimat, iar astazi magazinele noastre ating numarul 7. Si nu ne oprim aici, ne vom continua dezvoltarea mai departe, planul pentru Romania fiind de 50 de magazine. Speram sa fi meritat aceasta asteptare pentru publicul din Bucuresti si sa ne intampine cu acelasi entuziasm ca cel din provincie, mai ales ca am adus doua colectii noi special pentru aceasta deschidere.” a declarat Mihai Sindrilaru, director NewYorker pentru Romania

In ziua lansarii NewYorker va incanta cumparatorii cu oferte speciale si surprize. Un DJ va mentine atmosfera cu ultimele hituri de club, iar moderatorul Bogdan Negroiu, liderul formatiei El Negro, va fi gazda pe parcursul intregii zile. In plus, noile colectii de primavara-vara vor putea fi admirate in cadrul unei prezentari de moda oferita de NewYorker special pentru a sarbatorii lansarea din capitala. Cei care vor trece pragul magazinului vor putea sa incerce un nou look in coltul de styling special amenajat.

NewYorker deschidea la finele anului 2007 primele 2 magazine din Romania, in Sibiu si Cluj Napoca. La scurt timp au urmat Targu Mures, Bacau, Oradea, Braila si astazi Bucuresti. In total 7 magazine desfasurate pe o suprafata totala de 6040 mp.

Stilul NewYorker se adreseaza generatiei tinere, orientata catre ultimele tendinte ale
modei. Prin marcile Amisu, Fishbone Sister, Fishbone, Smog, Big Budha, Rescue si
Censored, completate de o linie de accesorii de calitate, NewYorker acopera o gama variata si sofisticata de stiluri vestimentare de la sport pana la elegant. Colectiile NewYorker sunt actualizate de la luna la luna, clientii putand gasi noi linii vestimentare in trendul de sezon.

Istoria NewYorker a inceput in anul 1971, cu primul magazin deschis in Germania. In prezent NewYorker detine 690 de magazine in 25 de tari din Europa si Orientul Mijlociu. Expansiunea lantului de magazine este o prioritate pentru NewYorker care si-a propus sa devina leader de piata in Europa pe segmentul de moda pentru tineri. In anul 2009 compania a planificat deschiderea a inca 120 de magazine.