Next Generation Models

  • 26.11.09
  • 595

Next Generation Models, este un concurs de modele marca Best Models, fiind cea mai importanta campanie de scouting din tara, care isi propune in fiecare an sa descopere tinerele talente din lumea modei.

Inca de la prima editie, din anul 2003, concursul national Next Generation Models, a devenit rapid un eveniment de moda de referinta pe piata romaneasca, reunind cele mai importante nume din domeniu.

Modelele selectate la preselectiile din tara vor participa la finala concursului Next Generation Models –editia 2009, din 30 noiembrie de la Teatrul National Bucuresti- Sala Atelier, unde va fi nominalizata castigatoarea cu titlul de “Cel mai bun tanar model al anului 2009”.

Anul acesta partenerul principal al evenimentului este "Fashion House Outlet Centre- singurul centru de tip outlet din Romania cu reduceri zilnice de pana la 70%!", care va asigura tinutele concurentelor, precum si cele ale prezentatoarei Gianina Corondan.

Modelele consacrate ale agentiei Best Models vor prezenta colectiile de primavara/vara 2010 Wilhelmina Arz si Adrian Oianu.

Sedintele foto pentru concurente au fost realizate in colaborare cu: Ionut Staicu, Gabi Hirit, Alex Conu, Adi Bulboaca si Catalin Parpalea.

Evenimentul Next Generation Models 2009 va reuni nume importante din domeniul modei, iar din juriu vor face parte cei mai importanti scouteri internationali, designeri, fotografi de moda si fashion editori pentru a desemna “cel mai bun tanar model al anului 2009”.