NIKE LUNARGLIDE+ 3: Un pantof proiectat pentru alergarile pe distante mari

  • 11.08.11
  • 634

Noul model de pantof pentru alergare Nike Lunarglide+ 3 ofera intr-un singur pachet stabilitate superioara, amortizare exceptionala a socurilor si o sustinere laterala sigura. Vei alerga mult mai usor si confortabil pe distante lungi datorita flexibilitatii pantofului si a ventilatiei optimizate. Pantoful Nike Lunarglide+ 3 inglobeaza tehnologia revolutionara Dynamic Suport, care permite tranzitii fluente intre reprizele de alergare si foloseste spuma ultra-usoara Lunarlon pentru amortizare si imbunatatirea confortului. Inovatiile tehnologice nu se opresc aici: Nike a integrat in zona mediana a piciorului o chinga speciala, actionata cu ajutorul siretului, prin care creste suportul lateral.

De asemenea, profilul talpii inglobeaza o canelura longitudinala care permite piciorului sa aiba o miscare foarte apropiata de cea naturala, in timp ce spuma Lunarloan din interiorul talpii se extinde in zona calcaiului pentru a imbunatati amortizarea, fara a compromite insa suportul. Sustinerea piciorului este asigurata si de constructia pantofului, care este realizata fara cusaturi si ofera, implicit, o greutate mai scazuta.

Pantoful Nike Lunarglide+ 3 este disponibil in magazinele Nike din Romania, in doua variante atat pentru femei cat si pentru barbati, incepand cu a doua jumatate a lunii august.