O, mini - BRAD frumos ! Atelier - Concurs de impodobit mini-brazi, pe 12 si 13 decembrie

  • 07.12.11
  • 665
CREATIVE ARTS  organizeaza luni si marti, 12 si 13 decembrie, cu incepere de la ora 18:00, la Centrul Calderon (Str. J.L.Calderon, nr. 39, Sector 2, Bucuresti) atelierul – concurs  “O, mini-BRAD frumos!”.
Evenimentul se adreseaza copiilor si adultilor, tuturor celor pasionati de decoratiuni de brad si accesorii cu specific de Craciun, realizate de mana.

Toti participantii la atelierul - concurs “O, mini-BRAD frumos!” vor putea, timp de doua zile, sa invete de la trainerii Creative Arts cum sa creeze ornamente pentru bradul de Craciun din diverse materiale (textile, piele, hartie, lut, sticla, plexiglas) sau accesorii (nasturi, margele, piese de computer).
Fiecare cursant va avea la dispozitie un mini-brad artificial si materiale pentru realizarea decoratiunilor pentru acesta.

Workshop-ul – concurs organizat de Creative Arts, cu ocazia Craciunului, va fi structurat pe doua module.

Primul modul
, desfasurat luni, 12 decembrie, cu incepere de la ora 18:00, va consta in proiectarea design-ului si realizarea unor decoratiuni de brad in stiluri diferite: elegant, vintage, pop-art, glam-rock sau romantic.

Pe parcursul celui de-al doilea modul, care are loc marti 13 decembrie, de la ora 18:00, tot la Centrul Calderon, cursantii isi vor putea dezvalui talentul creativ prin impodobirea, cu accesoriile realizate sau asamblate de ei, a bradutilor pusi la dispozitie de organizatori. Atelierul “O, mini-BRAD frumos!” este unul de tip concurs, pentru ca la finalul celui de-al doilea modul, pe 13 decembrie,  trei dintre braduti, aceia declarati de catre traineri ca avand cel mai inedit design, vor fi premiati.

Premiile pentru cei mai creativi trei mini-brazi vor consta in participari gratuite la cursurile organizate de Creative Arts, incepand din 30 ianuarie 2012, la Centrul Calderon din Bucuresti.
Astfel, cele trei premii vor fi urmatoarele:
- Participare gratuita la Curs de design vestimentar si vopsitorie textila (12 saptamani, 1 februarie – 20 aprilie 2012),
- Participare gratuita la Curs de accesorii si tricotaje hand – made (12 saptamani, 1 februarie – 20 aprilie 2012)
- Participare gratuita la Cursul de pictura, modelaj, papier mâché si reciclare creativa (12 saptamani, 1 februarie – 20 aprilie 2012)

La finalul atelierului de decorat mini-brazi, fiecare participant isi poate lua acasa bradutul pe care l-a accesorizat cu propria lui imaginatie ṣi creativitate.

Costul atelierului “O, mini-BRAD frumos!” este de 110 de lei pentru ambele module, desfasurate pe 12 si 13 septembrie. Acest cost include toate materialele si accesoriile folosite de participanti.

Alte detalii:
• Atelierul se va desfasura la Centrul Calderon (Str. J.L.Calderon, nr. 39, Sector 2, Bucuresti)
• Varsta recomandata pentru participanti: intre 8 si 80 de ani
• Data limita de inscriere: 11.12.2011
• Inscrierea si obtinerea de alte informatii se pot face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm la: office@creativearts.ro; 021.315.78.10 / 0722.233.114