O noua adresa de shopping: Pixie Shoes Boutique

  • 23.11.10
  • 780

Pentru ca stim ca si tu adori pantofii la fel de mult ca si noi, incepand cu 23 Septembrie, ai la dispozitie o noua adresa de shopping: Pixie Shoes Boutique din strada Baratiei nr 33, chiar in spatele magazinului Cocor. Gasesti aici un spatiu placut, decorat in spiritul unui boutique parizian, pantofi deosebiti, cu multiple posibilitati de personalizare si nu in ultimul rand o atmosfera prietenoasa si sfaturi de la unul din designerii Pixie Shoes pe care ii gasiti acolo de luni pana vineri de la 12.00 la 20.00 si sambata de la 11.00 la 17.00.

Incearcam sa oferim alternative celor care nu mai vor sa poarte aceleasi incaltari ca toti ceilalti de pe strada, care vor ceva care sa le defineasca stilul si personalitatea. Pantofii Pixie Shoes pot reprezenta un prim pas in definirea unui stil personal si personalizat. Clientele Pixie Shoes au atitudine, incredere in ele si cauta individualitatea. Nu vor sa patrunda intro camera si sa vada dubluri ale tinutei ei ci vor sa atraga atentia si admiratia celorlalti pentru unicitatea acesteia.

Fiecare pereche de pantofi poate fi personalizata dupa doritele clientelor iar numerele variaza intre 34 si 40 sau chiar 41 la unele modele. Pentru dependentele de pantofi care nu au cum sa ajunga in showroom, functioneaza in continuare si site-ul www.pixieshoes.ro, unde puteti comanda online perechea de pantofi preferata.