O noua colectie Cindy Crawford la Deichmann

  • 11.03.10
  • 897

 In toamna lui 2009 Cindy Crawford a prezentat pentru prima oara o remarcabila colectie toamna/iarna pentru marca '5th Avenue'. Clientii au primit-o calduros, mai ales ca presedintele firmei, domnul Heinrich Deichmann, s-a exprimat foarte optimist in ceea ce priveste bilantul firmei pe 2009: "Anul acesta de criza a fost unul bun pentru compania noastra. Colaborarea cu Cindy Crawford a contribuit in mod evident la obtinerea acestor rezultate". Grupul DEICHMANN este lider in Europa si a avut o cifra de afaceri cu 9% mai mare decat in anul precedent, atingand 3,4 miliarde euro cifra de afaceri si 138 milioane perechi pantofi vandute.

De la inceputul lunii aprilie spotul TV cu Cindy Crawford va rula si in Romania. Iar din 12 martie noii pantofi vor fi disponibil in toate magazinele DEICHMANN.

A fost realizat in Miami - Florida. In noul spot Cindy arata ca oriune-ai fi, la strand, pe strada sau la o petrecere, daca ai incaltamintea potrivita lasi o impresie placuta. Bineinteles ca ne referim aici la pantofii din noua ei colectie. In timpul turnarii spotului, desi s-a reusit inducerea unui autentic spirit estival, trebuie sa stiti ca afara cu doar 5 grade Celsius era inca destul de frig. La filmari s-a facut tot posibilul ca orice sursa de caldura sa fie pastrata, ca 'filmarea de vara' sa nu se lase cu o raceala pentru Cindy.

Cindy ne-a marturisit in culise ca pantofii nu sunt importanti pentru ea doar in fata camerei de filmat: "Cred ca am acasa peste 100 perechi de pantofi in dulap. Dar nu i-am numarat niciodata". Cindy le sfatuieste pe doamnele interesate de moda: "Firesc ca citesc reviste, urmaresc ce fac designerii si ma inspir din munca acestora. Dar nu tot ce vezi ti se si potriveste. Trebuie sa inveti sa te pretuiesti si sa te simti bine cu ceea ce porti".

Si s-a mai tradat cu ceva intr-una din pauzele de filmare: "Si azi sunt atenta la ceea ce cumpar, la preturi. Am fost crescuta in conditii de viata modeste. Iar asta nu uiti niciodata".

Colectia
Cele 40 modele pentru colectia '5th Avenue' primavara/vara 2010 au fost selectate personal de americanca. La DEICHMANN sunt etichetate drept "Colectia Cindy Crawford - by 5th Avenue". Balerinii si pantofii cu platforma inalta din piele fina nappa sau velur fac parte din colectie, alaturi de sandalele simple de culoare maro deschis, roz varatec, pruna, rosu si negru clasic. Detaliile in ton cu moda, gen catarame, nituri si barete late sau inguste, ajuta incaltamintea sa iasa in evidenta si sa atraga privirile. Preferatii lui Cindy sunt pantofii decupati in fata si modelele cu barete si toc inalt. Fie ca sunt zvelti si eleganti pe negru, fie cu decor din catarama si explozie de culori: petrol, coniac sau gri. Colectia e desavarsita de modelele decupate in fata, insa inalte pe picior. Preturile variaza de la 119 Lei pana la 199 Lei.