O noua editie a revistei Ghidul miresei

  • 18.08.11
  • 461

In acest an innobilat de doua nunti regale rasunatoare, pe care le-am urmarit cu sufletul la gura - cum altfel?! - s-a vorbit mult despre forma. A curs multa cerneala pe tema traditiilor si a regulilor stricte care acompaniaza un astfel de eveniment, au fost masurati metri de tul, au fost analizate si psihanalizate saruturi regale, s-au publicat liste de meniuri. S-a vorbit mai putin despre ceea se ascunde in spatele ritualului executat la perfectie de catre miri si de catre invitatii lor cu sange albastru. Privilegiul nostru, al oamenilor de rand, este ca ne putem iubi in intimitate. Anonimatul ne permite sa ne jucam mai mult, sa ne exprimam sentimentele mai liber si sa incalcam, la nevoie, eticheta. De aceea, iti propun sa primesti acest numar al revistei pe care ti l-am pregatit ca pe o veche prietena de suflet. Venim in vizita neanuntati, asa cum isi permit doar cei apropiati, care se multumesc sa se bucure de compania ta fara sa te judece. Relaxeaza-te, pune de-o cafea si hai sa vorbim despre nunta. Despre rochia pe care ti-ar placea s-o porti, despre cum se comporta viitorii socri (apropos, avem un zodiac care te va face sa-ti joci soacra pe degete!), despre ce vin ar fi potrivit sa alegi sa curga-n valuri la petrecere.

Ah, sa nu uit! Te-ai uitat la Narcisa Salbatica? Si noi… Si pentru ca ne-a placut de Alina Puscas, ne-am gandit s-o imbracam in mireasa. E tare frumoasa si imi pare rau, draga prietena, dar nu prea avem cum s-o tocam marunt, ca-ntre fete: nu are ifose de vedeta, e de treaba, am ras la shooting si nici n-am simtit ca muncim. Stai sa vezi rochiile: una si una!

Stiu ca mai e putin pana la nunta, asa ca te credem cand spui ca esti stresata. Stiu ca va mai si certati din cand in cand, asa se intampla mereu cand sunt multe de rezolvat. Iti povestim si despre principalele motive de cearta in cuplu: ai sa vezi, nu sunteti singurii si exista solutii! In plus, intre noi fie vorba, impacarea e atat de dulce! Vai, sa nu uit! Trebuie neaparat sa ne uitam impreuna la pictorialul cu machiaje… Pentru ca e greu sa decizi daca vrei sa fii o mireasa ingenua sau sexy, trebuie neaparat sa incerci ambele variante cu ceva timp inainte. Priveste-le pe cititoarele care au fost machiate si aranjate in doua stiluri diferite si inspira-te ca sa gasesti stilul tau preferat.

Vezi? Avem atat de multe de povestit incat nu ne ajunge o pagina! Noroc ca sunt multe, multe si ti le dedicam pe toate tie, cu drag. Pentru ca sunt lucruri pe care si le permit doar capetele incoronate ale lumii. Insa cele mai importante: dragostea, prietenia, imaginatia, libertatea de decizie, fericirea, multumirea - ne sunt cel putin la fel de accesibile!

Mai multe detalii in noul numar al Revistei Ghidul Miresei.