O vara pentru cei pasionati de masini la Plaza Romania

  • 18.06.09
  • 459

Amatorii si pasionatii de automobile sunt invitati la Plaza Romania sa admire o expozitie inedita de masini de epoca, autoturisme care faceau senzatie pe sosele in urma cu zeci de ani. Printre vedetele ce faceau furori acum cateva decenii se numara un Ford A, din anul 1929, limuzina Overlander Whippet din anul 1928, Ford Road Star din acelasi an. Masinile vor expuse in Rotonda din Plaza Romania in intervalul iunie-august.


Circuit de curse off road pentru masini radio comandate Daca va place viteza, pe circuitul de curse off road din zona Atrium, de la etajul doi, va puteti testa abilitatile in conducerea masinilor radio comandate. Circuitul are toate ingredientele pentru a oferi conditiile ideale pentru distractie celor pasionati: poduri, nisip, pietris, copaci. Vizitatorii se pot distra participand la concursuri, castiga premii sau urmari demonstratii facute de catre specialiÅŸti. “Masinutele” cu comenzi transmise prin unde radio vor avea montat un dispozitiv care va permite cronometrarea unui tur de pista. Cei mai rapizi piloti ai fiecarei saptamani vor fi premiati si vor intra in marea finala, al carei premiu este o plasma Panasonic.


Simulatoare Formula 1 si jocuri interactive Nintento Wii Nici iubitorii de Formula 1 nu au fost uitati. In Rotonda ii asteapta doua simulatoare ce le vor oferi senzatiile unei curse profesioniste. Tentatia zonei create la etajul doi, Atrium, este cu atat mai mare cu cat oricine poate testa celebra consola de jocuri interactive Nintendo Wii pe display-urile cu plasma si sa castige premii instant constand in jocuri pe calculator sau vouchere la magazinele din Plaza Romania.

Multe premii vara aceasta la Plaza Romania Mii de premii vor fi oferite tuturor vizitatorilor in aceasta vara: trei masini Audi A3 Cabriolet, o motocicleta Kawasaki ER 6 N, 5 scutere, 20 de excursii, 2700 de vouchere in magazinele din Plaza Romania. Pentru cumparaturi de minimum 50 de Lei, dupa completarea unui cupon care se gaseste la biroul de informatii, se poate participa la o tombola ce are ca premii cele trei autoturisme, motocicleta si scuterele. Si, numai in Plaza Romania si Bucuresti Mall, CardAvantaj ofera trei rate suplimentare la cele existente in magazinele partenere. In plus, pentru cumparaturi de 300 RON se castiga garantat un voucher de cumparaturi la unul dintre magazinele : S’Oliver, Flo & Jo, Steven Madden, Big Star sau Otter. Pentru cumparaturi de minimum 150 de Lei pe un singur bon, dupa completarea unui cupon, vizitatorii pot participa la o tombola la care saptamanal se pot castiga excursii in strainatate. Extragerile vor avea loc saptamanal.