Oriflame hearts Facebook: propriul tau magazin de frumusete online

  • 24.03.11
  • 583

In aceasta primavara, pe 21 Martie, Oriflame Romania a lansat o noua aplicatie pentru Facebook - "Magazinul virtual de frumusete Oriflame". Aplicatia da posibilitatea tuturor Consultantilor Oriflame sa detina propriul magazin de frumusete pe Facebook, unde pot vinde produse si unde pot aduce oameni noi in grupa personala si in marea echipa Oriflame.

"Imaginati-va posibilitatea de a deschide propriul magazin de produse de infrumusetare cu minim de administrare. Este distractiv, usor si foarte prietenos", spune Jonas Sjöstedt, Social Media Manager Oriflame.

Toti Consultantii pot avea propriul magazin de frumusete Oriflame pe Facebook, magazin ce cuprinde intreg portofoliul de produse la vanzare in catalogul Oriflame, acum disponibil pentru toti prieteniilor din reteaua sociala.

"Comanda in sine nu presupune nici un effort pentru consumator, iar Consultantul devine astfel mai apropiat de clientul sau", sustine Jonas Sjöstedt.

Ideea din spatele acestui proiect este ca magazinul virtual sa reprezinte o unealta suplimentara care sa usureze munca zilnica a Consultantilor nostri. Consumatorii pot plasa comanda foarte usor, iar Consultantul poate manevra comenzile primite la fel de usor.

"Noi, ca si companie de vanzari directe suntem in sine o retea sociala in mediul offline, iar acum ne extindem oferta si in mediul online dandu-le Consultantilor nostri posibilitatea de a atinge cat mai multi potentiali clienti", spune Jonas Sjöstedt.

"Mai nou se spune ca daca nu esti pe Facebook, nu existi. Incercam sa fim prezenti atat noi ca si companie, cat si Consultantii nostri, iar aceasta aplicatie nu face altceva decat sa aduca impreuna grupuri de prieteni cu acelasi interes - frumusetea – si sa le inlesneasca contactul", sustine Adelina Dragnea Online&Communication Manager Oriflame Romania.