Oxette toamna/iarna 09

  • 16.10.08
  • 446

E de ajuns un accesoriu in tendinte pentru ca tinuta ta sa fie IN si in acest sezon. Mereu la curent cu tot ce inseamna nou in moda si styling, Oxette a creat o colectie deosebita, in acord cu cele mai noi trenduri.

Noua colectie Oxette toamna/iarna 09 aduce in prim plan intoarcerea la eleganta, atitudine sofisticata si totodata provocatoare.

DARK & SEXY


Misterioasa, femeia Oxette a acestui sezon are parte de glam-ul anilor 40’, precum o Greta Garbo a zilelor noastre. Eleganta colectiilor este accentuata prin detalii fine inspirate din designul interior. Foloseste pentru un astfel de look bijuteriile din colectia Roma sau New Deco.

Colectia Roma reintroduce lantul flexibil din argint numit “Tubo Gas”. Este inconjurat de un lant din bilute si poate fi combinat cu diverse medalioane rotunde gravate pe ambele parti cu elemente deco-style.
Luminozitatea cristalelor pune in valoare onixul negru, devenit lait-motivul colectiei New Deco. Ne gasim astfel transpusi intr-o lume a bijuteriilor glam din anii `40
Pietre negre multifatetate si lanturi fancy din argint sunt tot ce iti trebuie pentru petrecerile sofisticate de seara.

BAD GIRL


“Fetele bune ajung in rai si fetele rele ajung unde vor”. E titlul unei carti care se regaseste in tendintele actuale in materie de fashion.
Obtine lookul de bad girl prin bijuteriile din colectia Pyramids sau Matelasse. Formele geometrice sunt un must have al sezonului – de la cladirile post moderniste ca cele ale faimoasei architecte Zaha Hadid, pâna la bijuterii si accesorii. Lanturile lungi, medalioanele supradimensionate si bratarile armonios combinate definesc noua colectie Pyramids. Forma piramidala este reluata si in colectia impresionanta de ceasuri Oxette.
Daca vrei sa fii din nou o fata buna cauta un lant-matanie din colectia Rosary.