(P) Ciorapi pentru slabit??? Da! Pe www.mall-lenjerie.ro

  • 10.05.10
  • 742

 Din acest an, Laura Baldini a adus pe piata, ciorapul Slim, care prin tratamentele naturale inovatoare, incapsulate sii impregnate in tesatura sa, da femeilor posibilitatea sa arate mai bine sii, in acelasii timp, sa slabeasca fara efort. 


SLIM genereaza un efect de slabire a picioarelor, facandu-le mai frumoase prin reducerea celulitei care afecteaza majoritatea femeilor sii prin cresterea tonusului si a elasticitatii pielii, oferind in acelasi timp o senzatie de lejeritate si confort. 
 

Desi par desprinse dintr-un film, textilele inteligente care interactioneaza cu organismul sunt o realitate. Ele sunt rezultatul unor tehnici inovatoare care permit impregnarea fibrelor cu microcapsule high-tech, care au puterea sa hidrateze, sa tonifice si sa reduca grasimile, urmand ca tratamentul microincapsulat sa se elibereze pe piele putin cate putin, doar atunci cand intra in contact direct cu aceasta. 


Ciorapul SLIM este impregnat cu microcapsule ce contin cafeina, care faciliteaza arderea grasimilor, ulei de luffa, pentru imbunatatirea elasticitatii pielii, unt lichid – extract din arborele de unt, cu efecte de restructurare a tesuturilor si seminte de dovleac, bogate in acizi grasii polisaturati.

Pune-ti asadar in lista de preferinte un PRIETEN NOU, magazinul on line www.mall-lenjerie.ro, care pe langa faptul ca iti recomanda produsul revolutionar SLIM la un pret promotional, iti pune la dispozitie o sortimentatie bogata pe lenjerie, ciorapi, camasii de noapte, pijamale, imbracaminte, bazata pe cel mai bun raport calitate-pret. 

In plus, www.mall-lenjerie.ro nu va uita sa te tina la curent cu noutatile sii trend-urile din domeniu si sa-ti rasplateasca fidelitatea.