(P) Evadeaza din monotonie cu Noul Twingo!

  • 16.03.12
  • 458

Ai nevoie de putina culoare in viata ta, mai mult dinamism si veselie?
Raspunsul este: Noul Twingo!
Experimenteaza chiar acum cel mai cool drive-test pe www.renault-twingo.ro.

 Twingo, o citadina veritabila

Compact la exterior, dar in acelasi timp extrem de spatios la interior
, noul Twingo iti lasa libertatea de a te bucura de propriile alegeri.

La interior, caracterul expresiv si original este accentuat de materiale si culori.Toate tapiteriile au personalitate proprie: modele noi, nuante contrastante.

Twingo are o personalitate cameleonica

La exterior, nuantele-vedeta Fuchsia si Bleu Bermudes completeaza o paleta bogata de 10 culori de caroserie, pe care le poti asorta cu noua colectie de strippinguri cu motive pentru pavilion sau culori contrastante pentru oglinzile retrovizoare si bandourile laterale.

Vrei sa dai frau liber dorintelor? Cedeaza tentatiei unui pavilion panoramic cu trapa, din sticla sau din panza ( in curand disponibil)... iar la final vei putea spune cu mandrie: „Este cu adevarat masina mea Twingo!”

renault twingo

Twingo este prietenos cu mediul

Twingo mai are un atuu: este extrem de prietenos cu mediul inconjurator! Economic si ecologic, Twingo inregistreaza un consum mixt care porneste de la 5,1 l/100 km si un nivel al emisiilor de numai 119 g de CO2 pentru motorul benzina de 1,2 16V 75CP.

Temperamental, expresiv si super echipat standard, Twingo poate fi al tau cu numai 8.500 de euro ( TVA inclus pentru versiunea Trend 1,2 16V 75CP) sau cu finantare RCI Leasing, de la 58 euro cu TVA/luna.


Scapa de monotonia gandurilor gri cu Noul Twingo! Da Like si primesti mesajele Twingo care iti v-a face viata mai vesela. Te asteptam pe
http://www.facebook.com/renaulttwingo.ro