(P) Par puternic? E magie? E stiinta!

  • 16.04.09
  • 431

Arata-ne marea ta schimbare si poti castiga un weekend la spa sau o aparitie pe coperta revistei JOY! Intra in concursNu ai nevoie de un joben, baghetă fermecată sau praf magic… noua formulă Amino-S de la Pantene Pro-V este tot ce trebuie pentru a îmbunătăţi cele 7 semne ale rezistenÅ£ei părului tău*.

Trusa de ingrediente:
Pentru a urmări progresele, înarmează-te cu următoarele obiecte zilnice pe care le poÅ£i găsi în casă: o panglică, o lupă, un balon, un pieptene, o perie, un bec, o oglindă.

Încearcă acasă noua formulă Pantene Amino-S ÅŸi vei fi încantată de rezultate:

1. Părul devine imediat mai flexibil!
Trece un pieptene cu dinÅ£i de mărime medie prin părul ud după spălare ÅŸi după aplicarea balsamului Pantene Pro-V cu Amino-S ÅŸi imediat vei observa cât de departe va ajunge acesta fără a întâmpina rezistenţă sau fără a fi nevoie să forÅ£ezi. Părul tău este într-o stare cu atât mai bună cu cât pieptenele alunecă mai uÅŸor prin păr.

2. Părul devine imediat mai moale!
După aplicarea balsamului Pantene Pro-V cu Amino-S, trece mâinile prin păr pentru a simÅ£i cât de moale ÅŸi neted este. Vei fi uimită!

3. Super strălucire!
După ce foloseÅŸti balsamul Pantene Pro-V cu Amino-S, usucă părul ÅŸi fixează o lampă sau o lanternă spre acesta – miÅŸcă lampa de jur împrejur pentru a-l observa din diferite unghiuri de reflexie. Părul tău va arăta incredibil de strălucitor.

4. Uită de firele rebele!
Freacă uÅŸor părul cu un balon înainte de spălare. FoloseÅŸte noul balsam Pantene Pro-V cu Amino-S ÅŸi după uscare freacă uÅŸor părul balonul. Compară câte fire rebele ai înainte ÅŸi după folosirea noii formule.

5. Volum la superlativ!
Pentru a măsura volumul natural al părului tău, leagă-l într-o coadă ÅŸi măsoară diametrul cu ajutorul riglei sau a unei panglici. Repetă testul după ce ai folosit noul ÅŸampon Pantene Pro-V ÅŸi balsamul cu Amino-S pentru câteva săptămâni. Vei observa o creÅŸtere a volumului în timp.

6. Mai puţin păr fragil!
Părul fragil ÅŸi subÅ£ire se adună pe pieptene sau pe perie atunci când îl aranjezi în fiecare zi. În prima zi – înainte de a folosi Pantene – numără câte fire de păr găseÅŸti pe perie ÅŸi apoi repetă operaÅ£ia după ce ai folosit noul ÅŸampon Pantene Pro-V ÅŸi balsamul cu Amino-S timp de câteva săptămâni. Vei observa că numărul de fire de păr rupte descreÅŸte.

7. La revedere vârfuri despicate!
FoloseÅŸte o lupă pentru a vedea cât de multe vârfuri despicate ai. Dacă nu ai deloc, te numeri printre cei norocoÅŸi! Dacă găseÅŸti câteva, cel mai bine este să le îndepărtezi prin tundere. Pasul următor este să foloseÅŸti regulat noul ÅŸampon Pantene Pro-V ÅŸi balsamul cu Amino-S pe parcursul următoarelor săptămâni sau luni înainte de a reface testul cu lupa ÅŸi de a compara rezultatele.

FoloseÅŸte Pantene cu noua formulă Amino-S ÅŸi vei observa o îmbunătăţire a celor 7 semne ale rezistenÅ£ei părului tău*. Încurajează-Å£i prietenele să încerce ÅŸi să vadă rezultatele pe propriul păr!


* Împotriva deteriorării prin pieptănare ÅŸi coafare