Parul tau poate avea stralucirea unui Diamant pur

  • 01.09.09
  • 2752
ELUMEN – GOLDWELL - Premiera unei tehnologii revolutionare germano – japoneze care redefineste fascinatia culorii si te ajuta ca parul tau sa straluceasca la fel ca si un diamant pur si care, acum, este prezenta si in Romania. ELUMEN – GOLDWELL a fost lansata si promovata in Salonul Marian Cotoi Hair & Beauty.

Cu ELUMEN, GOLDWELL a dezvoltat o culoare inovatoare de înaltă performanţă pentru par - vopsea de păr permanenta, dar fără oxidare, amoniac, sau alcalinitate. Rezultatul? Fir de par frumos, stralucitor si culoare radianta a părului, fără nici o deteriorare a parului.

ELUMEN – GOLDWELL va reda bucuria creata de o stralucire noua si fara egal a culorii parului dvs.
ELUMEN – GOLDWELL este o vopsea :
√ ultra stralucitoare, inovativa, inalt performanta, fara oxidare,
√ fara alcalinitate, doar din pigmenti puri si acizi, care redau sanatatea firului de par ;
√ durabila precum vopseaua permanenta si gentila;
√ lucreaza pe principii fizice iar noua metoda de aplicare este inovativa si simpla.

Cu ELUMEN – GOLDWELL, din acest moment putem avea culoarea pe care o dorim fara a degrada parul sau sa-l bombardam chimic cu solutii care deterioreaza textura si deshidrateaza firul de par.

Gama compacta de ELUMEN – GOLDWELL constă din 22 de nuante, plus un ton clar. Fiecare nuanta poate fi folosita pentru a obţine rezultate de culoare fascinantă asupra nivelurilor de ton diferite. Doar acest fapt vă oferă posibilitatea de a alege 113 de varietăţi de culoare!

Noul ELUMEN – GOLDWELL este una dintre cele mai noi si incitante dezvoltări tehnologice în colorarea profesională a părului. Acum, avem mai multe variante pentru a le impartasi.
ELUMEN – GOLDWELL este fara (liber de) oxidant, primul-free de folosinţă îndelungată in colorarea părului, care funcţionează fără peroxid sau amoniac.

Folosind un proces pur fizic, stralucitorul ELUMEN – GOLDWELL acţioneaza direct si este incarcat cu sarcini negative. Sarcinile negative sunt atrase adânc în interiorul firului de păr pozitiv-încărcat ca de un magnet.

Vazuta sub microscop, vopseaua ELUMEN – GOLDWELL o data patrunsa in par, are o culoare atat de stralucitoare incat creeaza impresia ca firul de par a fost colorat cu o carioca fluorescenta dar fara a fi stridenta.


De ce este vopseaua ELUMEN – GOLDWELL atat de stralucitoare, precum un diamant?

Un cantec interpretat de Marlin Monroe spune: “ diamantele sunt prietenii cei mai buni ai unei fete”. Un diamant impur prezinta particule de praf in structura sa. Astfel imperfectiunea sa consta in faptul ca lumina care patrunde intr-un diamant nu este reflectata 100 % iar acesta nu straluceste. Nu are scanteia interioara deoarece lumina este difuza din cauza particolelor de praf.

Raportand firul de par la acest exemplu, observam ca lumina se difuzeaza in doua directii diferite: lumina se reflecta in exterior prin culoarea parului – directia culorii, dar si spre interior prin reflectarea interioara a luminii din profunzimea culorii. Reflectarea luminii se face la suprafata si din interiorul firului de par.

Firul de par este format din cortex si cuticule, invelisuri exterioare dispuse pe 5-6 straturi, dar si din granule de melemina care determina culoarea parului. In situatia unui fir de par deteriorat, in structura sa, se creeaza zone poroase sub forma unor gauri dar si zone neafectate. Zonele poroase vor afecta reflectarea luminii si implicit stralucirea firului de par.

Aplicand vopseaua ELUMEN – GOLDWELL, aceasta patrunde in interiorul firului de par si nu se ataseaza ca un ciorchine pe acesta. Vopseaua se integreaza uniform si difuzeaza de la interior spre exterior , eliminand zonele poroase, iar lumina cand patrunde in par preia informatia de culoare si o aduce la suprafata.

Cu ELUMEN, GOLDWELL a dezvoltat o culoare inovatoare de înaltă performanţă de par - vopsea de păr permanenta, dar fără oxidare, amoniac, sau alcalinitate. Rezultatul? Fir de par frumos, stralucitor si culoare radianta a părului, fără nici o deteriorare a parului. ELUMEN – GOLDWELL repara de asemenea, structura parului. ELUMEN – GOLDWELL netezeşte secţiunile poroase şi deteriorate dar nu numai la suprafaţă, ci şi în interiorul firului de păr pentru a oferi sanatate, suprafaţe netede, care reflectă lumina şi dă o stralucire fara precedent culorii părului.
Astfel, parul tratat cu ELUMEN – GOLDWELL capata aspect lucios, bogat si intens, adica stralucirea unui Diamant pur !

ART DIRECTOR GOLDWELL - Romania,

Marian COTOI