Petrece vara in sandale in culori fresh

  • 13.06.13
  • 1429
Cand spun vara, spun soare, mare, vise, intalniri, satisfactii…

Imi amintesc cu drag melodiile ce ieseau vesele din cutia muzicala primita in dar de la bunici, pe vremea cand aveam nevoie de atat de putin, transformat ulterior in atat de mult, pentru a-mi gasi bucuria. M-am gandit la un moment dat ca voi pierde aceasta parte a universului meu interior, ca odata cu trecerea anilor si maturizarea, voi renunta la credinta in cutiile care odata deschise, pot aduce stralucire in ochii mei. Dar redescopar in fiecare vara sunetul bucuriei deschizand cutiile CONDUR by alexandru, iar muzica culorilor si frumusetea liniilor imi poarta pasii in VARA…si da, sunt din nou regina anotimpului.


Vara in sandale


Fericirea nu se cumpara ci se daruieste, iar daca nu o primesti asa cum ti-ai imaginat, poti sa pornesti in cautarea ei… in toiul verii. Nu mi-am rezervat bilete de avion in destinatii aflate pe continente indepartate, ci am decis sa imi rezerv timp pentru a deslusi, lasandu-ma purtata de CONDUR by alexandru, tainele verii.


Vara in sandale


Am pornit in incursiunea pe care mi-am promis-o, frematand de emotia rememorarii. O emotie relevata de data aceasta nu de cutia muzicala, ci de condurii preferati. La o prima vedere, am avut sentimentul ca sunt insufletiti, ca imi vorbesc pe un ton cald si prietenos, ca vor avea grija sa imi poarte pasii numai in acele locuri care imi vor servi drept oaze de liniste si de relaxare. Iar adevarul este ca nu m-am inselat. Cu fiecare pereche incaltata, am retrait stari bine ferecate in camera cu mistere. Cu fiecare pereche incaltata, m-am simtit mai aproape de plenitudinea si implinirea conferite de bucuria sincera si… atat de rara. Cu fiecare pereche incaltata, am avut curajul de a-mi exprima public multiplele fatete ale sufletului.


Vara in sandale


Am indraznit sa redevin eu insami, sa imi regasesc apetitul pentru culori intr-un oras intesat de blocuri cenusii, sa gust din elixirul tineretii printre atatea cocktail-uri de noxe, sa privesc peisajele de la inaltimea unor tocuri care sa imi sustina dorintele interioare, sa imi admir silueta in reflexia unei piscine inconjurata de coloane grecesti si sa imi acord luxul reculegerii in pauza de pranz, plimbandu-mi catelul pe aleile parcului si ascultand in noile mele casti muzica anilor ’80.

E VARA… si mi-as dori sa va iau cu mine! E VARA… CONDUR by alexandru!

Credite foto:

Fotograf: Emilian Nicorescu
Styling & make-up: Adina Necula
Model: Cristiana Cojocaru (Chic Models)
Tinute: Experiment Point
Locatii: La Brasserie || Bonton Lounge