Piele uscata?

  • 14.10.08
  • 529

Ivatherm lanseaza in aceasta toamna gama de produse pentru piele uscata, atopica si face un gest umanitar printr-o donatie catre spitalele de neonatologie din Bucuresti.

Gelul de spalare IVAHIDRA+ si Crema hidratanta IVAHIDRA+ sunt destinate ingrijirii si hidratarii pielii uscate la nou-nascuti, copii si adulti. Ele sunt comercializate exclusiv in farmacii la preturile: 44,62 lei si 37,19 lei.

Piele uscata (xeroza), roseata (eritem), mancarimi (prurit) sunt manifestarile clinice din dermatita atopica si cea mai frecventa cauza pentru care nou-nascutii si copiii ajung la medicul dermatolog.

La orice varsta pielea uscata este sursa de disconfort. Aspra la atingere, ea isi pierde catifelarea si devine din ce in ce mai sensibila. Aceasta stare de uscaciune, cateodata constitutionala se poate agrava odata cu agresiunile climatice, igiena neadecvata, cosmetice iritante si cu trecerea varstei (menopauza).

Dermatita atopica este o boala inflamatorie, cronica a pielii. La copii, este boala cutanata cea mai frecventa. Afecteaza 20% din populatie si are o tendinta de crestere in ultimii ani.

Ivatherm, prima companie romaneasca de dermocosmetice face un gest umanitar printr-o donatie catre spitalele de neonataologie din Bucuresti. 300 produse de tratament pentru dermatita atopica vor ajunge la primii 150 de copii ce se vor naste in 3 dintre maternitatile bucurestene: Filantropia, Panait Sarbu (fosta Giulesti) si Bucur. Copii vor beneficia de tratament gratuit cu produse Ivatherm pentru piele uscata si atopica. Este o initiativa in parteneriat direct cu medicii neonatologi si pediatrii acestor spitale.