Poti avea un par stralucitor si minunat!

  • 12.05.15
  • 1008
Comunicat de presa

Indiferent daca iti place sa calatoresti in jurul lumii sau preferi o zi de relaxare tip spa acasa, poti avea un par stralucitor si minunat cu Editia Limitata, oriunde Moroccanoil Home & Away Treatment Duo.

Fiind un produs inovativ si initiator, Tratamentul Moroccanoil a revolutionat categoria de ingrijire luxurianta a parului si, inca de atunci, a devenit un produs principal cunoscut mondial pentru stilistii covorului rosu, lista celor mai cunoscute celebritati a acestora si industria hair-styling-ului de la Fashion Week din toata lumea. Tratamentul Home & Away Treatment Duo vine cu o candela parfumata de dimensiuni mici marca Moroccanoil, ce rasfata simturile si creeaza o evadare Mediteraneana in casa ta.

Poti avea un par stralucitor si minunat!

Moroccanoil Treatment, un instrument all-in-one, de hidratare, styling si finisaj, se absoarbe instant pentru a crea o stralucire luminoasa si perfectiune luxurianta si catifelata pentru adevarate rezultate de transformare. Avand formula bogata in ulei de argan a brand-ului, Moroccanoil Treatment intareste, de asemenea, firul de par, imbunatateste elasticitatea si formeaza un strat protector contra daunelor din mediu, lasand parul frumos intr-un mod natural si sinatos, de la radacina la vârf. Moroccanoil Treatment Light are aceleasi rezultate remarcabile ca originalul, dar intr-o consistenta mai light, care este ideala pentru parul fin si vopsit in culori deschise.

Fiind perfect pentru toate tipurile de par, Moroccanoil Treatment Home & Away Duos:
• Ofera baza esentiala pentru styling
• Transforma, fortifica si protejeaza parul de la radacina la vârf
• Ofera o stralucire vizibila si luxurianta
• Revitalizeaza firele fara viata
• Imbunatateste flexibilitatea hidtratând si descurcând firele de par
• Reduce timpul de uscare

CUM SE UTILIZEAZA:


• Folositi o cantitate cat o moneda de Moroccanoil Treatment pe parul proaspat spalat, pieptanati-l, dupa care uscati-l si aranjati-l ca de obicei. De asemenea, poate fi folosit si pentru a reimprospata parul uscat sau pentru a elimina electrizarea din timpul zilei.
• Moroccanoil Treatment poate fi utilizat pentru a proteja parul inainte de procese chimice, inclusiv vopsirea sau tratamente de relaxare. Inainte de orice proces, aplicati 2-3 pumps (5 ml) direct pe parul uscat si introduceti produsul in par prin masaj.


Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv in magazinele
Top Line si saloanele selectionate.

**

Despre Moroccanoil

Moroccanoil ofera formule inovatoare, usor de utilizat si eficiente, care ofera rezultate uluitoare indiferent de tipul de par, conferindu-i un aspect natural, frumos si sanatos. Ca pionier al industriei de tratamente destinate ingrijirii parului ce au la baza uleiuri nutritive, Moroccanoil® a obtinut rapid recunoastere printre persoanele avizate ce activeaza in industria de moda si beauty, generând un cult printre stilistii de top si clientela lor selecta. Lansate in urma cu 6 ani, produsele Moroccanoil sunt acum disponibile in 40 de tari de pe tot globul. Gama de lux pentru ingrijirea parului de la Moroccanoil este cunoscuta pentru eficacitate si pentru consistenta naturala, produsele fiind destinate tuturor tipurilor de par si oferind un amestec de calitate din cele mai apreciate ingrediente care asigura rezultate spectaculoase si performante uluitoare.