Povesteste-ne despre ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi!

  • 12.05.11
  • 549
Dove stie ca frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa, catifelata si un par minunat pe care orice femeie le poate obtine printr-un ritual de ingrijire zilnica in 5 pasi.

Si pentru ca orice femeie are dreptul la frumuseste, ingrijire si fericire, Dove impreuna cu specialistul dermatolog dr. Ana Maria Enache, te invita la o serie de discutii interactive pe platforma sociala www.facebook.com/dove despre ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi.

Astfel, in perioada 1 mai – 30 iunie, Dove si dr. Ana Maria Enache vor raspunde in direct pe chat-ul Facebook (www.facebook.com/dove) intrebarilor legate de fiecare pas al ritualului de ingrijire, despre modul in care alimentatia nesanatoasa iti afecteaza tenul, pielea si tonusul, despre cum poti avea un stil de viata sanatos fara efort si cum te poti bucura de un par minunat si plin de viata.

Cea mai interesanta intrebare din cadrul fiecarei sesiuni de intalniri va fi premiata cu un set complet de produse Dove pentru ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi.

Prima sesiune de conversatii live pe chat-ul Facebook, aferenta Pasului 1 din ritualul de ingrijire in 5 pasi, a avut loc joi, 5 mai. In cadrul acestei intalniri, specialistul dermatolog a oferit informatii suplimentare despre cum putem obtine si mentine pieala catifelata si hidratata folosind sapunul Dove cu ¼ crema hidratanta si gelurile de dus Dove Visible Care cu formula Nutrium Moisture, si a raspuns in timp real intrebarilor fanilor paginii de Facebook Dove (www.facebook.com/dove) despre diferentele dintre sapunul lichid si solid, ingrijirea tenului sensibil si produsele de ingrijire cu formula superioara, ce ofera solutii complete pentru barbati.

In urmatoarele intalniri cu fanii paginii de Facebook Dove (www.facebook.com/dove), specialistii Dove vor vorbi si oferi informatii suplimentare despre Pasul 2 al ritualui de ingrijire (19 mai), Pasul 3 (9 iunie), Pasul 4 (30 iunie) in intervalul 17.00 – 19.00.

Meriti sa te bucuri de o piele mai fina, catifelata si stralucitoare in fiecare zi urmand sfaturile specialistului Dove!

Pentru a te convinge ca frumusetea inseamna ingrijire, te asteptam pe www.facebook.com/dove.